Kezdőlap EGÉSZSÉG Keverd össze a banánt vízzel és a köhögés varászütésre eltűnik majd!

Keverd össze a banánt vízzel és a köhögés varászütésre eltűnik majd!

Bemutatunk egy rendkívül egészséges és egyszerű receptet, amely egy olyan orvosság, ami banánból készül és rendkívül hatékony eredményeket ért el a köhögés gyógyításában.

 

 

 

 

 

Az íze nagyon kellemes és még a gyomorra is jótékony hatással van. A recept feltalálói állítják, már egy nap alatt képes érezhető eredményeket és javulást elérni a köhögéssel szemben.

Főként abban az esetben lehet nagyon hasznos, ha otthon kezdődik el a köhögés és még idejében szeretnénk tenni valamit a gyógyulás érdekében. 

Hozzávalók:

  • 2 közepes túlérett (barna pöttyös) banán
  • 400 ml forró víz
  • 2 evőkanál méz (mivel magas hőmérsékleten elveszíti a tápanyagokat, ezért csak langyos állapotban szabad hozzákeverni)

banán vizzel

Elkészítés:

Hámozzuk meg a banánt és egy villa vagy egy krumpli nyomó segitségével törtjük pépessé. Ne adjuk hozzá a mézet, csak a legvégén, amikor az orvosság már majdnem hűlt. Öntsük rá a banánra a forró vizet, keverjük jó alaposan össze és fedjük le 30 percre.

Használata:

Napi 4 alkalommal el kell fogyasztani egy elkészített mennyiséget, amit addig kell alkalmazni, amíg szükségét érezzük. Használat előtt kissé melegítsük fel, de ne legyen forró!

Szerző: tudasfaja.com

loading...