Kezdőlap AKTUÁLIS Kasza Tibi helyretette a gyalázkodókat! Undorító, amit Caramel feleségének üzentek

Kasza Tibi helyretette a gyalázkodókat! Undorító, amit Caramel feleségének üzentek

Embertelen, amit Szilvi kapott, mert nyilvánosságra hozták gyermekük betegségét.

 

“Caramel felesége Szilvi úgy döntött, hogy törli magát az Instagramról, mert nem tudta feldolgozni azokat a rosszindulatú kommenteket amiket kapott. Sokan like-vadászatként értékelték, hogy próbálta leírni, éppen min mennek keresztül kislányukkal… Szilvi neked szeretnék üzenni, semmi sem fontos, csak az hogy meggyógyuljon a kicsitek… csak ez számít.

De dühös vagyok, őszintén és mélyen, és haragszom a súlytalan, ítélkező kommenteket odaböfögő emberekre mert igenis fontos volt, hogy írtál arról amin átmentek együtt. Azzal, hogy nyilvánosan vívtok meg egy ilyen küzdelmet, ezreknek adhattok erőt, akiknek talán ez az utolsó szalmaszál amibe kapaszkodhatnak, hogy nem egyedül vívják a harcukat, hogy van számukra is remény.

A negatív kommentelők pedig legyenek marha büszkék magukra, belerugtak egy édesanyába, aki a legnehezebb utat választotta…hogy megpróbál reményt adni másoknak, miközben élete legnehezebb harcát vívja… Veletek vagyunk, győzni fogtok!” – írta.

Molnár Ferenc Caramel a napokban számolt be arról közösségi oldalán, hogy leukémiát állapították meg a kislányánál, Szofinál. Caramel és párja, Szilvi bizakodóak a 3 éves kislány gyógyulását illetően. Szofi kórházi kezelése már meg is kezdődött: a kislány édesanyja, Szilvi Instagram-oldalán számolt be a rajongóknak arról, hogy a kislány műtéten esett át.

Caramel felesége Szilvi úgy döntött, hogy törli magát az Instagramról, mert nem tudta feldolgozni azokat a rosszindulatú kommenteket amiket kapott. Sokan like-vadászatként értékelték, hogy próbálta leírni, éppen min mennek keresztül kislányukkal… Szilvi neked szeretnék üzenni, semmi sem fontos, csak az hogy meggyógyuljon a kicsitek… csak ez számít. De dühös vagyok, őszintén és mélyen, és haragszom a súlytalan, ítélkező kommenteket odaböfögő emberekre mert igenis fontos volt, hogy írtál arról amin átmentek együtt. Azzal, hogy nyilvánosan vívtok meg egy ilyen küzdelmet, ezreknek adhattok erőt, akiknek talán ez az utolsó szalmaszál amibe kapaszkodhatnak, hogy nem egyedül vívják a harcukat, hogy van számukra is remény. A negatív kommentelők pedig legyenek marha büszkék magukra, belerugtak egy édesanyába, aki a legnehezebb utat választotta…hogy megpróbál reményt adni másoknak, miközben élete legnehezebb harcát vívja… Veletek vagyunk, győzni fogtok 🙏

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

loading...