Kezdőlap AKTUÁLIS Káosz és teljes zárás az M0-son: vegyvédelmi ruhás tűzoltók a helyszínen, gigantikus...

Káosz és teljes zárás az M0-son: vegyvédelmi ruhás tűzoltók a helyszínen, gigantikus dugó lesz – helyszíni fotók

Felborult egy vegyi anyagot szállító kamion az M0-son, Vecsés közelében pénteken dél tájban. Az utat teljes szélességében lezárták, órákig óriási torlódás várható, nem érdemes arra autózni.

A helyszínen vegyvédelmi ruhás tűzoltók tartózkodnak, úgy tudjuk, szakértőket várnak a helyszínre, még nem tudni, milyen jellegű anyag van a járművön.

rendőrség egyelőre ennyit közölt:

„Az M0 38+400 kilométerszelvényében 2019. május 10-én 11 óra 50 perckor eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy kamion az oldalára borult, rakománya az úttestestre szóródott. A baleset miatt 12 óra 30 perctől az autóút jobb és bal pályatestének teljes zárása vált indokolttá a 34. és a 41. kilométerszelvény közötti szakaszon.

A terelés Üllő irányába lehetséges”

FRISSÍTÉS: A katasztrófavédelem közben azt írta, hogy a balesetben egészségre ártalmas anyag szóródott ki az úttestre, mintegy harminc négyzetméteren. Az utat biztonsági okokból zárták le mindkét irányban. Senki nem sérült meg, az érintett szakaszon nincsenek autók.

A tűzoltók a helyszínre kérték a szállítmányozó cég szakértőit, akikkel közösen fogják az érintett terület mentesítését elvégezni – közölték.

  • fotó, infó Blikk.hu
loading...