Kezdőlap AKTUÁLIS Jön az újabb gyerek a válófélben lévő Luxus Viviennél?

Jön az újabb gyerek a válófélben lévő Luxus Viviennél?

A válófélben lévő Vasvári Vivien a két gyereke mellé szívesen adoptálna egy harmadikat.

A luxusfeleség továbbra sem mond le korábbi álmáról, és akár egyedül is örökbe fogadna egy gyereket, erről az Instagramján írt a követőinek.

Vasvári Vivien a rajongói kérdéseire válaszolva elárulta azt is, hogy igyekszik úgy élni a mindennapjait, hogy a gyerekei ne érezzenek semmit a válásból és a sok változásból, többek közt miattuk is hozta meg a döntést, hogy Fecsóval külön folytatják.

“Eddig is mindig egyedül voltam mindenre, így ez most sem lesz másképp” – írta az egyik válaszában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

♥️ Sziasztok! ♥️ Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. 🙏🏻 Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. 🙏🏻 Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. 🙋🏼‍♀️ Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel. 🙏🏻

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

loading...