Kezdőlap AKTUÁLIS Itt az első teljes fotó LL Junior kislányáról! Íme az első közös...

Itt az első teljes fotó LL Junior kislányáról! Íme az első közös kép is a kis Lacikával!

Büszkén mutatta meg L.L. Junior 10 napos kislányát az Instagram-oldalán.

 

A rapper több képet is megosztott a gyermekről, aki valóságos hajasbaba! Apukája azt is elárulta, hogy Lili ma találkozott először a testvérével.”Sziasztok ! 10 napos lettem.

Sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam-e életem kis gyémantos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek!

Az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával” – olvasható a fotók mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok ! 10 napos lettem ❤️ sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam e életem kis gyémantos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek ❤️❤️❤️ az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával 😍íme 🙌 #lilivagyok #apaszerelmevagyok #megolomavilagoterte #nemeladoaszivem #vegtelenszerelem #apalanyaszerelem #lesilili #lili1.posztja #halasvagyok #boldogvagyok #szeretemistent #köszönöm #joazur #halasszivvelkoszonomuram

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

loading...