Kezdőlap AKTUÁLIS Imádják az emberek ennek a néninek a fotóját. Kitalálod, hogy miért?

Imádják az emberek ennek a néninek a fotóját. Kitalálod, hogy miért?

Rajong a fél világ ezért az idős néniért, aki a képen látható. Az idős hölgy azonban nem csinált semmi különlegeset,hogy kiérdemelje mindezt. Kitalálod, hogy mégis mi áll a háttérben?

 

 

 

 

 

A kép a Black Mass című film egyik premierjére összegyűlt rajongókat mutatja, akik mind-mind arra várnak izgatottan, hogy kedvenc szereplőjük megjelenjen a vörös szőnyegen. A képen látható néni miatt rengetegen osztották meg ezt a fotót a twitteren, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Nem nehéz nem észrevenni, hogy a sok emberből az idős néni az egyetlen, aki nem a telefonjával igyekszik megörökíteni a pillanatot. A fiatalabb generációban mindenki gyorsan előkapta az okostelefonját, hogy a lehető legjobb képet készíthesse el kedvencéről. A néninek viszont nem a kép okozza majd az igazi élményt, hanem az, hogy láthatja.

idős nő

A többi embernek ugyanis nem adatik meg azt az igazi élményt átélni, amit az idős hölgy, mivel ők végig a telefonjaikkal babrálnak. A régi időkben nem voltak fényképezők és okostelefonok, így az ő generációja az, aki igazán értékelni tudja a dolgokat. Számára nincs szükség egy fotóra ahhoz, hogy emlékezni tudjon arról, amit ott átélt.

Hm… elgondolkodtató megközelítés!

Szerző: tudasfaja.com

loading...