Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Így szabadulj meg a hónalj szőrtől 2 perc alatt, fillérekből!

Így szabadulj meg a hónalj szőrtől 2 perc alatt, fillérekből!

Csakúgy, mint a legtöbb testrészt, a hónaljat is rendszeresen higiénikusan kell tartanunk. Számos dolog zavaró lehet ezen a területen kezdve a szőrrel, a kellemetlen szaggal és nem utolsó sorban az izzadással.

 

 

 

 

 

Ha megszabadulunk a hónalj szőrtől, akkor csökkentjük az izzadás esélyét és a szagok kialakulását. Ez a folyamat azonban időigényes, fájdalmas és néha még költséges is lehet.  

Az alábbi házi szőrtelenítési tippek nagyon hasznosak, alig kerülnek valamibe és közben még ápolják is a bőrt.

1. Citrom és cukor

Az ázsiai nők évszázadok óta használták a cukrot a szőrtelenítéshez. Nagyszerű és hatékony, főleg, ha két evőkanál citromlevet összekeverünk egy evőkanál cukorral. Kenjük be vele mindkét hónaljat és hagyjuk hatni néhány percig. Végül egy nedves ronggyal távolítsuk el a szőrtelenítő krémünket, amit hetente kétszer ismételjünk meg. Időről-időre egyre halványabb lesz a szőrzet, majd végül eltűnik!

szabadulj meg a hónalj szőrtől 2 perc alatt

2. Tojás és kukoricaliszt

Egy tojás és másfél evőkanál kukoricaliszt segítségével készíts egy pasztát és kend be vele a hónaljat, majd várjuk meg, amíg teljesen megszárad. Öblítsük le vízzel.

3. Tej és kurkuma

Egy evőkanál kurkumát keverjünk össze két evőkanál tejjel és kenjük be vele a hónaljat. Hagyjuk hatni két percig, majd öblítsük le vízzel.

Szerző: tudasfaja.com

loading...