Kezdőlap EZOTÉRIA Így növelheti önbizalmát

Így növelheti önbizalmát

Minden nő szép- és mindenki kihozhatja magából a legjobbat! Ebben ad most néhány tippet a Tudasfaja.com, hogy minden nő magabiztosnak érezhesse magát nap mint nap!

 

1. Egyedi stílus – jó közérzet

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, önbizalom kell! Fontosnak tartom, hogy a hölgyek ne akarjanak feltétlenül az aktuális divatnak és elvárásokbnak, a média és a plakátok, a reklámok által sugallt nőtípusnak megfelelni. Alakítsák ki saját, egyedi stílusukat, ápolják a testüket, a szellemüket, egyszóval tudatosan érezzék jól magukat a bőrükben, mert ez az alapja a jó közérzetnek. Természetesen mindezt lehet fokozni, továbbfejleszteni- egy élet talán elég hozzá…

2. A harmónia titka

Nem egy társtól leszünk össz
hangban magunkkal, hanem a másiktól leszünk boldogabbak. Először önmagunkban kiell megtalálni a valóságot, a mélységet, az életörömöt! Figyeljük meg, mikor érezzük jól magunkat a hétköznapokban, és azt a területet próbáljuk meg erősíteni. Ne igazítsuk az elfogadást mások elvárásaihoz, csakis magunknak próbáljunk megfelelni.

3. Kulcs: a magabiztosság

A vonzó, csábító nő stílustitka egyértelműen a magabiztosság. A férfiaknak tetszik- és tulajdonképpen a nőknek is-, ha egy hölgynek megvan a kellő önbizalma, vagyis jóban van önmagával, erős, szereti, meri vállalni, és akár a hibáival együtt is elfogadja magát. Ezt tulajdonképpen harmóniának is nevezhetjük…

4. Légy önmagad!

A stílus tulajdonképpen maga az egyéniség. A ruházatunk, a sminkünk és a frizuránk által a bensőnket vetítjük ki a külvilág felé. Nincs szürke ember, csak még bújt elő az igazi egyén.

loading...