Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Így győzd le a menstruációs problémákat örökre!

Így győzd le a menstruációs problémákat örökre!

A menstruációt megelőző időszakban a legtöbb nő elviselhetetlen tünetekkel küzd. Úgy tartják, hogy aki csak egy kicsit hisztis, az még örülhet. Ilyenkor megnehezíti a hétköznapokat a has-és hátfájás, a depressziós hangulatingadozás, a görcsök, a fejfájás, hányinger, vagy az ájulásos gyengeség. Nézzük, mit tehetünk a tünetek ellen.

 

 

 

 

Pattanások

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a gyulladt pattanásoktól ebben az időszakban, használjunk egy gyengédebb arctisztítót. Kerüljük az erős, vegyszerekkel teli tonikokat. Kérdezzük meg a szakembert, hogy milye tisztítás, ápolás ajánlott direkt erre az időszakra.

Hátfájás

A hasi görcsökön kívül számos nőt gyötör ilyenkor a hátfájás, ami tulajdonképpen egy hátrasugárzás. Érdemes kímélni és ellazítani a hát-és derékizmokat. Jógázzunk, és végezzünk nyújtásokat annak érdekében, hogy a vérkeringés megfelelően működjön.   

Hízás

Menstruáció előtt pár nappal az ember úgy érzi magát, mintha felszedett volna két-három kilót. Ezt valójában a vízvisszatartás okozza. Jógázzunk, sportoljunk, és kerüljük a koffeines italokat.

menstruációs problémák

Fáradtság

Próbáljunk meg éjszaka legalább 8 órát aludni, és ha felébredtünk, reggel végezzünk fél óra kardio- edzést.
Gyomorproblémák-kínozhat hasmenés, székrekedés, puffadás. Kerüljük a gyorséttermi- és sós élelmiszereket.

Szerző: tudasfaja.com

loading...