Kezdőlap AKTUÁLIS Hódi Pamela most először szólalt meg a szakításról

Hódi Pamela most először szólalt meg a szakításról

Ahogy korábban megírtuk, sokáig folytak a találgatások, hogy vajon Hódi Pamela és vőlegénye, Tóth Bence szakítottak-e. Ám a modell megerősítette a hírt, hogy szakítottak, s a Hot magazinnak először és utoljára adott interjút a fájdalmas elválásról.

 

A jegyben járó Hódi Pamela kedvesével, Tóth Bencével egy közös otthonba költözött a koronavírus-járvány közepette. Már az esküvőt is tervezték pár hete, ám azóta nagyot fordult a világ velük, a pár ugyanis három héttel ezelőtt szakított.

„Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztanunk az esküvőt” – nyilatkozta az édesanya, aki a párjával másfél hónap leforgása után döntött az elválás mellett.

Mint mondta, a karantén okozta összezártság felszínre hozta a nézetkülönbségeket, noha az elmúlt két és fél évben alig voltak köztük viták. Kiemelte, szó sincs félrelépésről, vagy harmadik félről, a szakítás fő oka az volt, hogy Bence még nem állt készen a házasságra.„Egyfajta kapuzárási pánik tört rá, hirtelen a haverok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami borzasztóan rosszulesett, ám felnyitotta a szemem” – mondta Pamela, aki párjával próbált dűlőre jutni, de sikertelenül. Utólag úgy látja, hogy a szakítással megúszott egy válást, mert ha a koronavírust sem élte túl a kapcsolatuk, akkor az élet többi nagy problémáját sem oldották volna meg.

Pamela úgy nyilatkozott, Bence már ki is költözött a közös otthonukból, de lehet, hogy a modellre újabb költözés vár a lányával, mert a drágább albérlet költségét nem egyedül tervezte állni.

loading...