Kezdőlap AKTUÁLIS Hihetetlen videó hogyan lehet feltörni egy lezárt bőröndöt úgy, hogy észre sem...

Hihetetlen videó hogyan lehet feltörni egy lezárt bőröndöt úgy, hogy észre sem vesszük

Egy megdöbbentő videó arról, hogy hogyan nyitják ki bőröndjeinket észrevétlenül úgy, hogy akár 3 lakattal is védjük azt.

Nagyon sok utas panaszkodik reptereken, egyéb poggyász megőrző helyeken, hogy hiányoznak személyes tárgyaik a bőröndből. De hogyan lehetséges ez, ha azt a tulajdonos lakattal helyezte biztonság alá?

Ha azt hisszük, hogy ha lezárjuk bőröndünket a lopás megelőzése érdekében, nagyon tévedünk. Létezik ugyanis egy olyan technika, amivel úgy nyitják fel lelakatolt bőröndünket egy toll segítségével, mintha az érintetlen lett volna. Hihetetlen igaz?!

Szerencsére az ilyen esetekre van egy nagyon egyszerű magyarázat. A tolvajok tudják, hogy minden zárat ki lehet nyitni. És mindent elkövetnek, hogy ezt meg is tegyék. És kinyitni egy bőröndöt a legkönnyebb feladat. Semmilyen extra eszközre nincs szükség, sem modern kifinomult technológiára, elég egy egyszerű golyóstoll is. Egy golyóstollal a tolvajok bármilyen bőröndöt ki tudnak nyitni és kedvükre turkálhatnak bennük.

Most megmutatjuk, íme a videó:

Említésre méltó az is, hogy a bőröndöket ugyanolyan könnyen le is lehet zárni biztonságosan. A szerzője azzal a céllal osztotta meg ezt a videót, hogy tájékoztassa az embereket, hogy milyen könnyű kinyitni egy bőröndöt. A lakat nem oldja meg a problémát. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a bőröndöt utazás előtt fóliázzák be. Érdemes igénybe venni a poggyászfóliázást, de házilag is bevonható.

Mit tudunk ez ellen tenni? A legfontosabb és talán az egyetlen módja ennek az agyafúrt módszernek a kivédésére az, ha bőröndvásárláskor olyan poggyászt választunk, aminek anyaga keményebb, merevebb. Illetve másik biztonsági tipp, ha cipzár nélküli, “tok” formájú bőröndöt választunk, aminek szilárd a biztonsági zára.

Szerző:tudasfaja.com

loading...