Kezdőlap EGÉSZSÉG Hihetetlen: ezért vágj 3 felé egy hagymát és tedd közel magadhoz, amíg...

Hihetetlen: ezért vágj 3 felé egy hagymát és tedd közel magadhoz, amíg alszol!

A fenti cím és a módszer talán minden olvasó figyelmét felkeltette, többek között a miénket is. A healthadvisorgroup.com tett közzé egy cikket arról, miszerint meg sem gondolnánk, de nagyon hasznos, ha úgy alszunk el éjszaka, hogy egy hagymát 3 részre vágunk és közel, a fejünk mellé helyezzük.

 

 

 

 

A módszer legfőképp a matracainkban élő méreganyagokra és parazitákra koncentrálódik. Ezek a baktériumok ugyanis bizonyítottan káros hatással vannak az idegrendszerre és immunrendszerre, valamint több betegség kialakulásáért is felelősek.

Ha matracon alszunk, bizonyos időközönként alkalmazzuk a hagymás trükköt, ami segít megszabadulni a méreganyagoktól és tisztítja a szoba levegőjét is. Tudományos vizsgálatok szerint a hagyma képes akár 70%-át is elnyelni a káros anyagoknak. A fent említett weboldal írása szerint úgy tudjuk hatékonyan alkalmazni ezt a hagymás-matracos módszert, ha egy fej hagymát 3 részre vágunk és a fejünkhöz közel elhelyezzük egy teljes éjszakára.

hagyma éjszakára

Nos, azt sajnos nem tudjuk, hogy mennyire fog a matracunk és a levegőnk megtisztulni ezáltal, az viszont biztos, hogy reggelre a szoba eléggé hagyma szagú lesz. Aki szeretné, tegyen egy próbát!

Forrás: healthadvisorgroup.com

loading...