Kezdőlap AKTUÁLIS Hihetetlen bejelentés: Ezzel a világhírű sorozatsztárral erősít a TV2 új showműsora, ők...

Hihetetlen bejelentés: Ezzel a világhírű sorozatsztárral erősít a TV2 új showműsora, ők lesznek a házigazdák és a versenyzők

Elképesztő sokként érhette a rajongókat, ugyanis erre aztán tényleg nem számított. A TV2 új showműsorral erősít a Dancing with the Starssal, melynek szereplőit egészen eddig homály fedte.

 

A Sztárban Sztár műsorában  továbbá leplezték, hogy kik lesznek a csatorna új showműsorának versenyzői.

A szereplők kiléte azonban egészen idáig rejtély volt, ám a Sztárban Sztár ma esti adásából kiderült, hogy a női mezőnyt Marsi Anikó mellet Détár Enikő , Pásztor Anna, Osváth Andrea és Gelencsér Timi erősíti majd, míg a férfiaknál Tóth Dávid, illetve Noszály Sándor, Emilio, Horváth Tamás és Istenes László lesznek láthatóak majd. Sőt kiderült, hogy a fiúk között egy meglepő név is szerepel, ugyanis versenyzőként láthatjuk majd Győrfi Pál fiát, Győrfi Dánielt.

Ha pedig mindez nem lett volna elég meglepő, az is kiderült, hogy a műsort Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna fogják vezetni.

Dancing with the Stars egyébként 2005-ben indult az Egyesült Államokban – ott már a 29. évadja jön szeptember 14-én –, az eredeti, brit verziót, a Strictly Come Dancing-et egy évvel korábban mutatta be a BBC.
A műsor lényege, hogy profi táncosok amatőr hírességeket tanítanak be különféle koreográfiákra, ezeket adják elő párban a nézők előtt.

Ám a nagy durranás csak ezután következett, ugyanis kiderült, hogy a műsor egy giga világsztárral is erősíteni fog, aki nem más, mint minden idők legismertebb sorozatszereplője, a Paula és Paulina című Magyarországon is rettentően népszerű széria főszereplője, Gabriel Spanic lesz.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Feliz miércoles mis ángeles. Hagamos un ejercicio… Juguemos qué yo también soy periodista 😄📽️🎤📺 ¿Gaby como te sientes? Fabulosa, divina, empoderada, agradecida, bendecida con Dios y con más trabajo que nunca. Llena de buenos, nuevos y grandes proyectos que en un par de días podré finalmente compartir con ustedes. ¿Es cierto que perdiste…? Perdón, puede repetir la pregunta 😄 Lo único que he perdido en esta vida es un tacón bailando salsa en una fiesta, lo demás ha sido de aprendizaje. De resto, no he perdido nada más, así que no crean en un fariseo de medios. Me aburrí de la autoentrevista 😄 No quiero responder más mis preguntas 😄 Debo arreglarme para irme a trabajar, recuerden que yo no me gano el dinero hablando mal de los demás ni me pagan para hacer campañas de desprestigio. Vivo de hacer telenovelas, programas, obras de teatro, campañas, en fin, de llevar entretenimiento a los hogares del mundo, de quienes me hacen el inmenso honor de respaldar mi carrera a lo largo de los años. En sus corazones seguiré siendo Gilda Barreto, Amaranta, Paola, Paulina o Emperatriz… Mientras tanto “Deja que los perros ladren” A mis ángeles de la prensa gracias por siempre escribirme, llamarme o buscarme, está es mi declaración. Los amo a tiempo. Sonrían y dejen que el mundo se pregunté por qué? Fotógrafo: @eldelagorravinotinto Estilismo: @sebastian.internacional Locación: @maexperiencemx Vestuario: @carlotinaclothing Producción: @hispanomedio Manager / RRPP: @danielferrerc Para más entrevistas cómo esta, sígueme. 📺🎤📽️😄

Gabriela Spanic (@gabyspanictv) által megosztott bejegyzés,
Azt már korábban is lehetett tudni, hogy egy világsztár is a versenyzők között lesz, ám annyira jól titkolták a személy kilétét, hogy valóban senki nem tudta, kire lehet majd számítani.

A Dancing with the Stars egyébként 2005-ben indult az Egyesült Államokban – ott már a 29. évadja jön szeptember 14-én –, az eredeti, brit verziót, a Strictly Come Dancing-et egy évvel korábban mutatta be a BBC.

A műsor lényege, hogy profi táncosok amatőr hírességeket tanítanak be különféle koreográfiákra, ezeket adják elő párban a nézők előtt.

loading...