Kezdőlap AKTUÁLIS Hétfőtől keményen visszaesik a hőmérséklet! Ekkora visszaesés még nem volt!

Hétfőtől keményen visszaesik a hőmérséklet! Ekkora visszaesés még nem volt!

Szombaton az élénk, erős déli, délkeleti szélben tovább enyhül az idő, napközben az Északi-középhegység térségében 7-11, máshol 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

 Sok lesz a felhő felettünk, csak rövid napos időszakok lehetnek, kezdetben főként északon, északkeleten lesz még eső, estétől nyugat felől várható egyre több helyen eső, zápor – írja az Időkép.

Vasárnap sok felhő lesz felettünk, a Dunántúlon majd a középső tájakon többfelé kell számítani esőre, záporra. A Dél-Alföldön a déli, délkeleti, később a Dunántúlon az egyre többfelé északira, északnyugatira forduló szél lehet élénk, erős. Nyugaton és északon 6-10, máshol 11-17 fok várható.

Hétfőre visszaesik a hőmérséklet, a maximumok 3 és 9 fok között alakulnak. Kisebb eső keleten, délkeleten fordulhat elő, nyugaton több lehet a napsütés. Élénk, a Dunántúlon és északkeleten erős lökések kísérhetik az északi, északnyugati szelet.

Kedden többfelé számíthatunk esőre, a Dunántúlon havas esőre, havazásra. A légmozgás nem lesz jelentős. Hajnalban -3, +3, délután 0-7 fok valószínű.

Szerdán kevesebb helyen eshet, de ismét többfelé feltámadhat a szél.

(Időkép)

loading...