Kezdőlap AKTUÁLIS Hazudnak Schumacher állapotáról? Megszólalt a súlyos vádakról a pilóta felesége, kiderült, miért...

Hazudnak Schumacher állapotáról? Megszólalt a súlyos vádakról a pilóta felesége, kiderült, miért titkolóznak

Corinna Schumacher példátlan lépésre szánta el magát.

 

Pár napja számolt be a Blikk arról, hogy egy televíziós interjúban kifakadt Willi Weber, a hétszeres Forma–1-es világbajnok, Michael Schumacher (50) korábbi menedzsere. Weber azt állította, “tiltólistára” tette őt Corinna Schumacher (50), a pilóta felesége, ezért 2013-as balesete óta egyszer sem látogathatta meg a legendás pilótát.

“Talán attól tart, miután meglátom, hogy van Michael, kitálalok a nyilvánosságnak” – mondta Weber a német RTL televíziónak, azt sugallva, hogy szerinte eddig hazudtak Schumi állapotáról.

A vádak annyira felháborították Schumacher feleségét, hogy rá abszolút nem jellemző módon példátlan lépésre szánta el magát: a sajtóhoz fordult. Corinna a She’s Mercedes magazinnak adott interjúban válaszolt Webernek, azt állítva, Schumacher a legjobb kezekben van, és ő mindenben férje kívánságait követi, aki szeretné titokban tartani egészségi állapotát.

“Mindent megteszünk érte, ami emberileg lehetséges. Értsék meg, Michael kérését teljesítjük, amikor nem tájékoztatjuk a nyilvánosságot egy olyan érzékeny adatról, mit amilyen az egészségi állapota” – fogalmazott Corinna.

Schumacher 2013-ban, síelés közben szenvedett súlyos koponyasérülést. Állapotáról hat éve nem tudni biztosat, kevés látogatója nyilatkozatai alapján próbálják rekonstruálni a rajongói, hogyan halad a felépülése. Szeptemberben egy francia klinikára szállították, a kiszivárgott hírek szerint tudatánál van, és több látogatót is fogadhatott. Orvosa azonban mindenkit óvott attól, hogy csodát várjon.

loading...