Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmasat zuhan a hőmérséklet, téliesre fordulhat az idő! Mutatjuk mikor!

Hatalmasat zuhan a hőmérséklet, téliesre fordulhat az idő! Mutatjuk mikor!

Pénteken kezdetben több, délután kevesebb napsütés valószínű, nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de legfeljebb jelentéktelen csapadék alakulhat ki néhol.

 A reggeli ködfoltok délelőtt feloszlanak. A Dunántúlon és néhol északon feltámadhat a déli, délnyugati szél. Délután 20-25 fok várható. Nem érkezik front – írja az Időkép.

Szombaton délen változóan, máshol erősen felhős időre készülhetünk. Az északi, északkeleti megyékben elszórtan, másutt helyenként kell számítani esőre, záporra. A szél időnként élénk lehet. Hajnalban 10-15, délután 18-25 fokot mérhetünk, délen lesz melegebb.

Vasárnap kezdetben sok felhő lesz felettünk, majd délutánra egyre nagyobb területen felszakad a felhőzet. Sok napsütés ígérkezik, legfeljebb jelentéktelen csapadék alakulhat ki néhol. Az élénk, északnyugaton erős délnyugati szélben 21-26 fokig melegszik a levegő.

Hétfőre megnövekszik a felhőzet és napközben feltámadó széllel, esővel, záporral, néhol zivatarral hidegfront érkezik. A nyugati, északnyugati szelet többfelé erős, viharos lökések kísérhetik. Az enyhe hajnal után, napközben 17-24 fok valószínű.

Kedden és szerdán még eléri a csúcshőmérséklet a 22-25 fokot, ám csütörtökön már nem mérhetünk 15 foknál kevesebbet.

Forrás

loading...