Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas titok derült ki Diana hercegnőről. Ezt senki sem gondolta róla

Hatalmas titok derült ki Diana hercegnőről. Ezt senki sem gondolta róla

Ezt tette a gyerekeivel!

A tragikusan fiatalon elhunyt Diana saját bevallása szerint is sokkal több szeretetet adott Harrynek, mint idősebbik fiának, Vilmosnak. Állítása szerint azért, mert bizonyos külső tényezők ezt diktálták. Megpróbálta mindkét fiát egyformán nevelni, de valami közbeszólt. Egy Dianához közel állt forrás megerősítette, hogy a királynőnek is hatalmas szerepe volt ebben, hogy így alakultak a dolgok – írja a Femcafe.

Mivel Vilmos volt az idősebb, ezért előrébb van az örökösödési sorrendben, ez pedig az egész életére kihatott. Már születésétől kezdve különleges bánásmódban részesült, sőt, amikor a fiúk meglátogatták nagymamájukat, mindig Vilmos volt a középpontban. Egyedül ő ülhetett Erzsébet királynő mellé, ezen pedig a kis Harry kiakadt.

Diana egyik közeli ismerőse szerint hiába próbálták Károllyal egyformán nevelni a két fiút, a “család többi tagja” ezt nagyon megnehezítette. Dianának nem volt más választása: megpróbált minél több időt kisebbik fiára fordítani. Diana mindent megtett, hogy a körülményekhez képest normális nevelést kapjanak a gyerekei, abba sem ment bele, hogy őfelségének vagy hercegnek szólítsa őket.

(Femcafe)

loading...