Kezdőlap EGÉSZSÉG Használd évente 1-szer ezt a gyógykeveréket és mindenféle betegséget megelőzhetsz!

Használd évente 1-szer ezt a gyógykeveréket és mindenféle betegséget megelőzhetsz!

A csodálatos hatású keverék, amit az alábbiakban mutatni fogunk, a tibeti szerzeteseknek köszönhető, és közel 5 ezer éves.

A kutatók szerint ez a leghatékonyabb természetes keverék, mely olyan erővel rendelkezik, hogy számos betegséget leküzdhetünk segítségével.

Egy évben csupán csak egyszer kell fogyasztani annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk.
A fő alapanyaga a fokhagyma, éppen ezért nem is kételkedhetünk hatásosságában. A fokhagymát ugyanis már évezredek óta használják az immunrendszer erősítésére, és segítségével számos betegségtől szabadulhatunk meg.

Ismert vérnyomás-, és koleszterinszint csökkentő, védi a szív-és érrendszer egészségét, erősíti az immunrendszert, és nagyon hatékony gyulladásgátló.

Készítsük el a gyógykeveréket!

Hozzávalók:

  • 350 gramm fokhagyma
  • 200 ml 95%-os alkohol (ne tartalmazzon metanolt)

Ez a mennyiség 12 napra elegendő.

Elkészítés:

Zúzzuk össze a fokhagymát, majd tegyük egy csavaros üvegbe, és öntsük rá az alkoholt. Zárjuk le légmentesen, és hagyjuk állni tíz napig. Ezután szűrjük le, és a keletkezett levet töltsük egy üvegbe, majd tegyük a hűtőszekrénybe.
Alkalmazás: egy pohár vízbe cseppentsünk egy cseppet a fokhagymás keverékből. Reggeli, és ebéd előtt fogyasszunk el egy-egy adagot. Vacsora előtt pedig kicsit növeljük a mennyiséget. Egy pohár vízben 2-3 csepp fokhagymatinktúrát oldjunk fel.

Hihetetlen hatása van! Oszd meg ismerőseiddel is ezt a csodálatos receptet.

Szerző: tudasfaja.com

loading...