Kezdőlap AKTUÁLIS Harry herceg fia születése után vallott édesanyja hiányáról

Harry herceg fia születése után vallott édesanyja hiányáról

Harry herceg és Meghan Markle május 6-án hivatalosan is szülők lettek. A királyi páros elsőszülött fiát üdvözölte a világon, a jeles napon. Pár napig nem mutatták be gyermeküket és a nevét sem árulták el a nyilvánosságnak, de ma már tudjuk, hogy a királyi család legfiatalabb tagja Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

A gyermek és az anyuka is jó egészségnek örvend, Harry herceg pedig megemlítette, hogy csupán pár órát aludt és azonnal meg akarta osztani az újdonsült apa lét izgalmait.

Mindamellett, hogy édesapa lett belőle, Harry-nek a kötelezettségei teljesítésére is gondolnia kell, többek között az általa alapított sportverseny, az Invictus Games promótálására, amelyet nemrégiben, veteránokkal karöltve egy promóciós kerékpározás keretein belül tett meg.

Harry herceg a biciklizés közben egy különleges kabátot viselt, amelyen kiolvasható volt, hogy “Apa vagyok”. A tekerés alatt az egyik veteránnal folytatott beszélgetésben jobban megnyílt. Beszélt nemrég született fiáról és arról, hogy mennyire hiányzik neki az édesanyja.

“Egy anya hiánya olyan, mintha az ember biztonságérzete sérülne. Gyermekként szükséged van rá, és ha elveszted az édesanyádat, az egészen lerombolódik.”

Könnyen azt hihetjük, hogy a királyi lét nagyon is kiváltságos helyzet, aminek természetesen vannak előnyei, de Harry és Vilmos is hatalmas hiánnyal kellett, hogy felnőjenek. Egy anyát semmi nem pótolhat.

Most, hogy Harry is édesapa lett, sokat gondol a család fontosságára és a saját növekvő családjára is. Látva, hogy Meghan édesanyja, Doria ideiglenesen velük él, biztosan még nagyobb űrt kelt Harry szívében, aki szintén vágyik arra, hogy megoszthassa örömét az édesanyjával.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

https://tiphero.com/prince-harry-missing-his-mom

loading...