Kezdőlap AKTUÁLIS Halálra drogozta a kisbabáját a csongrádi anya, egy luxusszállodában. Az oka? Nem...

Halálra drogozta a kisbabáját a csongrádi anya, egy luxusszállodában. Az oka? Nem fogja felfogni!

Kábítószer okozta egy csecsemő halálát, a bíróság – ügyészi indítványra – elrendelte az anya előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

 

Szanka Ferenc közölte, a nő ellen 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított az élettársával 2018 januárjában egy hotelben szállt meg, ahová magukkal vitték öt hónapos gyermeküket is. A nő, aki egyébként maga is kábítószer-fogyasztó, ismeretlen körülmények között olyan mennyiségű kábítószert juttatott a csecsemő szervezetébe, amely a gyermek halálát okozta. Az eddigi adatok szerint kizárt, hogy a kábítószer természetes úton került a csecsemő szervezetébe, halálát a drog kiváltotta oxigénhiány és légzési elégtelenség okozta.A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója – az ügyészi indítványnak helyt adva – elrendelte a nő előzetes letartóztatását – tudatta a csoportvezető ügyész.

Frissítés:
Megszólalt egy közeli ismerős, aki így nyilatkozott az esetről: “Andi prostituáltként dolgozott, és ebbe a luxusszállodába is egy kuncsaft vitte el egy egész éjszakára fizette ki őt.Andi nem tudta sehova letenni a babát, mivel az anyukája és a nagymamája is ezt a régi hagyományt űzik. A baba viszont fogzik, és sírt..nem hagyta volna, hogy Andi dolgozzon, ezért halálra kábítószerezte. Nem gondolom, hogy meg akarta ölni, de el akarta hallgattatni..”

Sajnos sikerült neki elhalgattassa örökre ezt a csöpp kis lényt . Osszátok meg, ha ti is szeretnétek megtudni, hogy Rostás Andrea mekkora büntetést fog ezért kapni!

loading...