Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Hagymalével törli át a szemöldökét, hogy miért? Te is kipróbálod majd!

Hagymalével törli át a szemöldökét, hogy miért? Te is kipróbálod majd!

Az alábbi cikk nagyobb részt azoknak a nőknek okoz majd meglepetést és végül “csodát”, akiknek problémája van a vékony, ritkuló, kopott szemöldökkel.

 

 

 

 

 

A hagyma jótékony hatásairól már hallottunk és ismerjük azt is, hogy a hagymalé is csodákra képes a bőrrel és a hajjal is. A hagymában nagyon sok vitamin és ásványi anyag található, amelyek táplálóan hatnak bizonyos testrészeken és területeken.

Ha a szemöldökünk kiszedésénél hibázunk, vagy egyébként is halvány, szinte alig látható szemöldökünk van, akkor a hagymalé segít! Egy fél hagyma levét ha kifacsarjuk és egy vattapamacs segítségével áttörölgetjük vele minden nap a szemöldökünket, akkor az rövid időn belül dúsabb, sűrűbb és élettel telibb lesz.

szemoldok

Ez a módszer azért is jó még, mert természetes úton érhető el vele a szép szemöldök és nem kell a káros anyagokat tartalmazó szemöldökfestéket felvinni a szemöldökre. Egyetlen dologra kell nagyon figyelnünk, hogy miután áttöröltük vele a szemöldököt, maradjon csukva a szemünk néhány másodpercig, amíg a hagymalé beszívódik, mert tudjuk nagyon jól, hogy mennyire tud a hagymától könnyezni a szemünk.

Szerző: tudasfaja.com

loading...