Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha most nem cselekszel, később megbánhatod! Asztrális hatások az év utolsó napjaira!

Ha most nem cselekszel, később megbánhatod! Asztrális hatások az év utolsó napjaira!

2016 vége kalendarisztikus eseményekben igencsak gazdag. Ez pedig azt jelenti, hogy ha eddig nem intéztünk el mindent, most lehetőséget kapunk, hogy lezárjuk elintézetlen dolgainkat 2016-ban.

Most vegyük sorra az égi jelenségek üzeneteit, befolyását életünkre!

A retrográd mozgásban lévő Merkúr

Ez az utolsó momentum, amikor ebben az évben még a Merkúr retrográd mozgásban lesz, amely december 19-én kezdődött és egészen 2017. január 8-ig fog eltartani.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr mindig arra ösztönöz bennünket, hogy nézzünk önmagunkba, vizsgáljuk meg lelkünket, hogy előhozzuk a megoldatlan dolgokat a tudatalattinkból. A Plútó is segítségünkre lesz, kivezet a sötétségből és megmutatja a fény fele vezető utat. Az Uránusz abban segít, hogy ismét szabadok, függetlenek lehessünk, és felejtsük el a félelmet. Ahhoz, hogy újjászülessünk, meg kell szabadulnunk a régi beidegződéseinktől, szokásainktól, győzzük le a bennünk lévő negatív erőket, és öleljük át lelkünk pozitív oldalát.

Téli napforduló: December 21-e

Ez az az időszak, amikor a lelki, spirituális dolgokra leszünk fogékonyak, amikor befele fordulunk. Megszabadulunk a régi görcsöktől, félelmektől, haszontalan dolgoktól, és az újjászületésre összpontosítunk, hiszen ez a legfontosabb teendőnk az évnek ezen időszakában. Úgy tartják, hogy a téli napfordulókor, különösen Újhold idején, a fizikai és a lelki világ között határ nagyon vékonnyá válik, így sokkal könnyebb lesz az álmainkkal kapcsolatban tervet készíteni, hiszen ebben a lelkünk is segít, megsúgja, hogy mit kell tennünk. Figyeljünk a belső hangokra.

A Mars a Halak jegyében

A Mars a Merkúr hatását segíti elő úgy, hogy több lehetőséget biztosít arra, hogy az álmok, és ne a cselekvés fontosságára fektessük a hangsúlyt. Abban segít ez a bolygó, hogy az álmainkra, érzelmeinkre koncentráljunk, és irányt mutat, hogy mit kell ilyenkor tennünk, és mit nem.

Újhold a Bakk jegyében

Ha tisztában vagyunk az álmainkkal, és elvégeztük a lelki nagytakarítást is, akkor igyekezzünk új célokat kitűzni, amiben segít a december 29-i Újhold is. Ez egy ideális nap, hogy megtervezzük a jövőnket, a céljainkat, hiszen ekkor már érezhetően hosszabbak a nappalok és rövidebbek lesznek az éjszakák.

2017: Egy új kezdet

2017 az 1-es szám vibrációjának éve lesz, mivel 2+0+1+7 = 10 = 1+0 = 1, ami azt jelenti, hogy elérkezett az idő az újrakezdéshez, mivel 2017 egy 9 éves ciklus első esztendője. El kell engednünk a múltat, és előre kell tekintenünk. Alakítsuk át az életünket, szabaduljunk meg a kötöttségektől, legyünk őszinték magunkkal szemben, ne szégyelljük a hibáinkat, ne tagadjuk le azokat, hanem helyettük figyeljünk a pozitív dolgokra. Ne viseljük többé a tökéletesség maszkját, bátran vállaljuk önmagunkat, mert csak így lehet teljes, boldog életet élni a következő 9 évben.

Forrás

loading...