Kezdőlap AKTUÁLIS Ha megnézed ezt a videót teljesen másképp tekintesz majd a kínai kifőzdékre!

Ha megnézed ezt a videót teljesen másképp tekintesz majd a kínai kifőzdékre!

Ez garantált, de az is lehet, hogy az összes olajat száműzöd a háztartásodból. Hihetetlen, hogy Kínában mit hasznosítanak újra olaj gyanánt. A gyomrunk is felfordult tőle.

 

 

 

 

 

Régóta ismert másodlagos termék Kínában az ereszcsatorna olaj. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan készül. Látszólag jól szituált emberek egy nagy kanállal kimerik a kanális tartalmát, és megtöltenek vele egy műanyag hordót. Majd mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hazaviszik, és “feldolgozzák”. Felhevítik, a fölösleges dolgokat lemerik róla, majd a visszamaradt olajat, hihetetlen, de nyugodt szívvel, és korgó gyomorral hasznosítják újra. Az igazán gusztustalan az egészben az, hogy ez az “olaj”, vágóhidak és csatornák kidobott végtermékeiből, zsiradékaiból származik. Mivel Kínában rengeteg olajban készült élelmiszert fogyasztanak, nagyon nagy szükségük van az igencsak drága olajra. Na, de hogy ennyire nagy úr legyen a szükség?

desktop-1439994279

Ha Kínában járunk, legyünk nagyon óvatosak az utcai kifőzdékkel, mivel előszeretettel használnak ereszcsatorna olajat. Ezt ugyanis sokkal olcsóbb beszerezni a fekete piacról, mint egy egészségesebb sütőanyagot. Bár az olaj előállítása és felhasználása illegális, a kormány által tiltott, mégis számos kifőzdében alkalmazzák. Az ilyen olajban főzött étel elfogyasztása azonnali mellékhatásokkal jelentkezik. Hasmenést, hányást, és toxikus tüneteket okozhat.

Szerző: tudasfaja.com

loading...