Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ha Kos, Rák vagy Szűz vagy, zökkenőmentes lesz idén a karriered: pénzhoroszkóp...

Ha Kos, Rák vagy Szűz vagy, zökkenőmentes lesz idén a karriered: pénzhoroszkóp 2016-ra minden jegynek!

Ennek az évnek igazán örülhet! 2016 ugyanis a Mars éve, és ez a bolygó sok erőt adhat önnek céljai megvalósításához.

 

 

 

 

Ennek az évnek igazán örülhet! 2016 ugyanis a Mars éve, és ez a bolygó sok erőt adhat önnek céljai megvalósításához.

Kos (március 21.-április 20.)

Ne habozzon, vágjon bele!

Ebben az évben határozottan meggyőző lesz a munkahelyén, szorgalmasan gyűjtögeti a pluszpontokat. Tavasszal, augusztusban/szeptemberben, valamint november közepétől még a legbonyolultabb projekteket is könnyedén sikerre viszi. Ne habozzon, vágjon bele! Jupiter szeptemberig segíti a szervezésben, támogatja a problémás kollégákkal/ügyfelekkel való együttműködését. Anyagiak terén jobb, ha visszafogja magát. Befektetésre március/április, július és november a legjobb időszak.

Bika (április 21.-május 20.)

Jók lesznek a megérzései!

Neptunusz segítségével ösztönösen megérzi, melyik munkába érdemes belefogni, és melyikbe nem. Márciusig, valamint a nyár elején keményen meg kell dolgoznia a sikerért. Ötleteit kritika éri, meg kell védenie őket, de még a kételkedőket is sikerül meggyőznie. Szeptemberig Plútó támogatja hatósági ügyei intézését, a nyár végén azonban akár elő is léptethetik. Októberben kiválóan menedzseli magát. 2016-ban ügyesen kezeli a pénzügyeit. Áprilisban/májusban és augusztusban/szeptemberben jó üzleteket köt.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Őrizze meg a nyugalmát!

Nem lesz egyszerű a 2016-os éve a munkahelyén. Szüksége lesz az ügyességére és a tapasztalataira. Biztosnak tűnő feladatokat és munkákat is elveszíthet. Ettől azonban nem bizonytalanodik el, épp ellenkezőleg: áll elébe a kihívásoknak. Februárban/márciusban, valamint májusban/júniusban még a legkényesebb problémákat is megoldja kreatív ötletei segítségével. Márciustól májusig ne hozzon hosszú távra kiható döntéseket! Szeptembertől nagyobb önállóságot kap a munkahelyén. Pénzügyi téren is jobbak lesznek a megérzései.

Rák (június 22.-július 22.)

Mindenkit meg tud győzni!

Szeptemberig nem szakad meg győzelmi sorozata! Neptunusznak köszönhetően ösztönösen jó döntéseket hoz. A Mars segítségével az év első felében minden gondot megold, mindenkit meggyőz a maga igazáról. Ne szerénykedjen, így lényegesen előrébb juthat karrier terén. Októbertől kerülje tudatosan a rizikós helyzeteket, addigra intézze el minden fontos dolgát, ne vásároljon semmit hirtelen ötlettől vezérelve, ne kössön hosszú távra szóló megállapodásokat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Siker a láthatáron!

Ebben az évben megtérülnek a befektetései, és kerüli a túlzott kockázatot. Az év stresszesen indul: sokat kell túlóráznia. Tavasszal motiválóan hat a munkatársaira, rajonganak az ötleteiért, új kapcsolatokat fog kiépíteni üzleti partnereivel. Szeptembertől az ölébe hullik a siker. Jupiter támogatja nagyobb befektetéseit, előnyös üzleti szerződéseket köthet. Novembertől pluszbevételeinek köszönhetően lényegesen nagyobb kerettel gazdálkodhat.

77192_hori

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Nyereséges lesz a tavasz!

Jupiter támogatásával jó vezetői képességekre tesz szert, és nagyobb lesz az önbizalma is. Főleg áprilistól júniusig tárgyal ügyesen, így nagy nyereséget könyvelhet el. A május ideális banki ügyintézésre és nagyobb befektetésekre. Augusztustól október közepéig minden fontos projektje jól sikerül. Ez az időszak ideális továbbképzésekre és új feladatok elvégzésére is. Merkúr támogatja a bevált befektetési formákat, és megjutalmazza a hosszú távú tervezést.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Őszre időzítse befektetéseit

2016-ban újra bebizonyítja, milyen ügyesen tud tárgyalni. Már nem fogja olyan könnyen feladni a dolgokat, elhúzódó projekteket is sikerrel lezárhat. Tavasszal igazán elemében lesz: kiépíti szakmai kapcsolati hálózatát, és bátran áll az új kihívások elé. Júliusban legyen óvatos: nehezen haladnak előre a tárgyalásai. Szeptemberben kezdődik az év legsikeresebb időszaka – és egészen decemberig tart. Anyagi szempontból február közepéig, illetve augusztusban kell visszafognia magát: túl drágán vásárolhat.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Feljebb léphet a ranglétrán!

Fűti a becsvágy! A nyár végéig építgetheti a karrierjét. Jól teszi, ha ügyel a részletekre. Anyagi szempontból is szerencsésen alakul 2016: februárig sikerül jó árakat kialkudnia magának, márciusban jók lesznek a nyerési esélyei. Áprilistól június közepéig legyen óvatos, ne vásároljon nagyobb értékű dolgokat. Augusztustól októberig újra egyenesbe kerülhet, december pedig épp időben ajándékozza meg karácsonyra egy kis plusz pénzzel.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Segítse elő a változásokat!

Az év első felében úgy érzi, hogy egy helyben toporog, gyakran elégedetlenkedik. Használja ki ezt az időszakot arra, hogy kieszközöljön olyan változásokat, amelyre szükség van a haladás érdekében. Januártól áprilisig lesznek ideálisak erre a feltételek. Júliusban zökkenőmentesen haladnak a dolgok. Szeptembertől azonban végre úgy érzi, eltűnik az útjából az összes akadály. Minden sokkal könnyebben megy, Vénusz pedig új ötletekkel gazdagítja. Anyagi téren már nem tudják becsapni. Novemberben pluszforgalomra számíthat.

Bak (december 22.-január 20.)

Jó úton jár a siker felé

2016 igazán sikeres év lesz az ön számára – szakmai szempontból és anyagi téren is. Megfontoltan cselekszik, célratörően, megragadja a kínálkozó lehetőségeket. Nem riad vissza a kemény munkától. Merkúr támogatja pénzügyi és tanulmányi téren is. Nemcsak kitartó a munkában, de Neptunusz támogatásának köszönhetően jól tud bánni az emberekkel is, akik lelkesedni fognak az ötleteiért. Augusztus a legjobb hónap minden anyagi természetű ügye intézésére. A legfontosabb dolgait hozza lehetőleg október elejéig tető alá.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket!

Kicsit nehézkes évkezdet után márciusban már nyitott lesz a változásokra. Áprilisban felülmúlja önmagát, májusban pihenésre lesz szüksége. Ám júniusban az öntől megszokott sziporkázó ötletekkel vissza is tér. Talán külföldön kap munkát, vagy új feladatkört talál: ősszel olyan szerencsés alkalom kínálkozik, amit nyugodtan megragadhat. Anyagi téren tavasszal tanácsos visszafognia magát, mert váratlan kiadások igencsak megterhelhetik a pénztárcáját. Júniusban nyereséget könyvelhet el. Az október igazán mesésnek ígérkezik.

Halak (február 20.-március 20.)

Új feladatok várják

Elképzelhető, hogy 2016-ban gondol egy nagyot – és új körülményekhez kell majd alkalmazkodnia. Új feladatok, új kollégák, új szabályok. Júniusban/júliusban felnő a feladathoz, olyan kreatív lesz, mint még soha. A nyár derekán csigatempóban halad, ez a nyaralásra legalkalmasabb időszak. Októbertől új lendületet vesz: előléptetés lehet a jutalma! Anyagi téren Szaturnusz okos kalkulálásra inti. Március a legjobb időszak bankügyletek intézésére. Nyáron (túl) sokat költhet. Októbertől sikerülhet egy nagyobb summát kigazdálkodnia

Forrás: kiskegyed.hu

loading...