Kezdőlap AKTUÁLIS Gyönyörű kismama! Megmutatta terhes pocakját Radics Gigi!

Gyönyörű kismama! Megmutatta terhes pocakját Radics Gigi!

Az énekesnő nemrégiben jelentette be, hogy szerelmével, Áronnal első közös gyermeküket várják, aminek nagyon örülnek.

 

Gigi most az Instagram-oldalán osztott meg egy újabb fotót, amin jól látszik, mennyire gömbölyödik már a pocakja. Íme!

“Sziasztok! 😍❤️. Nekem is, mint minden kismamának az a legfontosabb, hogy tudjam, egészséges a kisbabám.

Ehhez járult hozzá az egyszerű vérvétellel is elvégezhető magzati genetikai vizsgálat, amely a kromoszóma-rendellenességek kimutatására alkalmas.

Köszönöm a PrenaTest-nek, hogy megnyugodhattam, és külön köszönöm azt is, hogy ilyen szakértelem, figyelem fogadott a vizsgálat során.

Nagy biztonságot jelentett számomra, hogy ez az egyetlen olyan vizsgálat, amelynek kiértékelése hazai labortóriumban történik, így jóval gyorsabban megérkezett az eredmény. szívből köszönöm!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok! 😍❤️. Nekem is, mint minden kismamának az a legfontosabb, hogy tudjam, egészséges a kisbabám. Ehhez járult hozzá az egyszerű vérvétellel is elvégezhető magzati genetikai vizsgálat, amely a kromoszóma-rendellenességek kimutatására alkalmas. Köszönöm a PrenaTest-nek, hogy megnyugodhattam, és külön köszönöm azt is, hogy ilyen szakértelem, figyelem fogadott a vizsgálat során. Nagy biztonságot jelentett számomra, hogy ez az egyetlen olyan vizsgálat, amelynek kiértékelése hazai labortóriumban történik, így jóval gyorsabban megérkezett az eredmény. szívből köszönöm! #czeizelintezet @czeizelintezet #prenatest

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

loading...