Kezdőlap AKTUÁLIS Gyenge a wifid? Ezekkel a trükkökkel megduplázhatod a sebességét!

Gyenge a wifid? Ezekkel a trükkökkel megduplázhatod a sebességét!

A wifi, az internet világát éljük, ahol a rendszeres böngészők arra törekszenek, hogy az internet elérésük minél egyszerűbb és gyorsabb legyen.

Ahhoz, hogy otthon gyorsabb és jobb wifi jelerősségünk legyen, az esetek többségében a szolgáltatóhoz mehetünk, ahol válthatunk egy magasabb, drágább csomagra. Sokan azonban nincsenek tisztában azzal, hogy mi magunk csinálunk valamit rosszul. Mutatunk az alábbi videóban 5 trükköt, ami segít ugyanannyi pénzből gyorsabb wifit csinálni!

1. A wifit olyan helyen tároljuk, ahol szabad szemmel jól látható. Soha ne zárjuk be egy szekrénybe, ne rejtsük el dolgokkal. Kezeljük úgy, mint bármelyik más, a polcunkon található tárgyat.

2. A router antennái mindig felfelé nézzenek, a jelerősség ilyenkor a legnagyobb. A földön soha ne legyen, mert a föld, a talaj, a beton, a fémek, stb képesek bezavarni a jeleket, így zavarosságot észlelhetünk internetezés közben.

3. Soha ne tegyük más, elektromos tárgyak közelébe, mert ezek bezavarhatják. Blokkolják a jeleket, és folyamatosan megszűnhet az internet, majd visszatérhet.

4. Ha több helyiségben is használjuk az internetet, akkor helyezzük egy tetszőleges középpontba, ahol az egyik antenna felfelé nézzen, a másik pedig afelé irányuljon, ahol legtöbbet használjuk.

5. Ha mindezek ellenére mégsem találod jónak a hálózatot, ne rohanj rögtön a kiszolgálódhoz, vagy egy drágább wifit venni! Ma már nagyon sok ingyenes applikáció van, amelyet díjmentesen letölthetsz és használhatsz, ezek javítják a wifid és gyorsítják a sebességet.

Íme egy másik videó, ami egy egyszerű kólás doboz segitségével mutatja be, hogy hogyan csinálhatunk nagyobb jelerősséget fillérekből!

Szerző: tudasfaja.com

loading...