Kezdőlap AKTUÁLIS Gyász: Komoly tragédia érte a Benkő családot

Gyász: Komoly tragédia érte a Benkő családot

Az Omega együttes legendás billentyűse a sógorát veszítette el a napokban. Az egész család jelen volt, amikor az országos hírű baleseti sebész légzése végleg leállt. A zenész már másodszor élt át hasonlót, hiszen évekkel ezelőtt a húga haláltusáját volt kénytelen végignézni.

„Én már abban a korban vagyok, hogy egymás után veszítem el a kollégákat, a barátokat. Megviselt Komár Laci, Aradszky Laci és Koós Jani halála is, hiszen állandóan szembesülnöm kell az élet múlandóságával is. Elszállt az ifjúságom” – mondta a Ripostnak a zenész.

“Gyuri a baleseti sebészeten dolgozott, a saját kollégái kezelték egy emelettel feljebb. Először a szívével volt baj, de aztán egy daganat megtámadta a gégéjét is. A családdal éppen akkor értünk be hozzá az intenzív osztályra, amikor leállt a légzése. Már nem kommunikálhattunk vele, de biztos tudta, hogy ott vagyunk. Így hagyta el a testét az élet” – csuklott el a billentyűs hangja, aki már másodszor élt át hasonlót.

Évekkel ezelőtt ugyanígy veszítette el a húgát. Azt mondja, soha nem felejti el, hogy a testvére egy elfüggönyözött részlegen feküdt, ahova csak kivételes esetekben engednek be bárkit is.

atv.hu

loading...