Kezdőlap AKTUÁLIS Gyász – Édesapja után a magyar hírességet is elvitte a koronavírus

Gyász – Édesapja után a magyar hírességet is elvitte a koronavírus

A Blikk is megírta, hogy a focista elvesztette az édesapját koronavírusban az év végén, közben pedig ő is a saját életéért küzdött, ugyanis ő is elkapta a betegséget. A focista felesége is azt mondta, hogy csoda kell a felépüléséhez.

 

“Sajnos, nagyon rossz híreket közöltek velem. Azt mondták, csoda kell ahhoz, hogy Gyuri felépüljön. Akár hetekig is lélegeztetőgépen maradhat, semmilyen pozitívummal nem tudtak biztatni” – mondta Forrai Ágnes a labdarúgó felesége korábban a lapunknak.

Handel, akinek semmilyen alapbetegsége nem volt, akkor lett rosszabbul, amikor értesült édesapja haláláról, nem sokkal később pedig lélegeztetőgépre került.

Sajnos a focista felesége férje haláláról adott hírt:

“Nagyon nagy hálával tartozom az orvosoknak, mindent megtettek a férjemért. A kórházban a lehető legjobb körülményeket biztosították számára, mindvégig küzdöttek érte. Nem az orvosokon és az ápolókon múlt, hogy nem sikerült megmenteni az életét.

Szerencsére többször is bemehettem Gyurihoz, volt lehetőségem tőle elbúcsúzni – mondta Forrai Ágnes, Handel felesége megtörten a Blikknek.

– Nem tudom szavakba önteni a fájdalmamat, már most nagyon hiányzik a férjem. Vigasztalhatatlan vagyok, a fiam igyekszik tartani bennem a lelket.” – mondta lapunknak a focista felesége.

A sportolót az MTK Budapest is gyászolja:


loading...