Kezdőlap AKTUÁLIS Gyalázatos, amit Sas Józseffel tettek – Nagyon megviselte a családot

Gyalázatos, amit Sas Józseffel tettek – Nagyon megviselte a családot

Kiderült az igazság.

 

Óriási felháborodást keltett, és a családot is nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy Sas Józsefről gyalázatos álhírt terjesztenek, amiben a kórházi ágyból üzen rajongóinak, érezvén, hogy már nincs sok hátra, és egyetlen vágya, hogy egyszer utoljára a közönség elé állhasson.

Az álhíroldal cikkében ezeket a szavakat adták Sas József szájába, amiből egy szó sem származik a humoristától:

„Mondhatják azt, hogy mit akarok én már, hisz leéltem az életem, szerepeltem eleget. Bevallom őszintén, félek a haláltól. Nincs más vágyam az életben, mint felépülni annyira, hogy még egyszer kiállhassak, találkozhassam a közönségemmel, mert érzem, hogy közel a vég. Nem volt boldogabb pillanat számomra, mint látni a mosolyt az emberek arcán. Kérem önöket, ha egy kicsit is kedvelnek, biztassanak engem néhány jó szóval, imával, hogy érezzem, mellettem állnak, hisz a szeretetnél biztosan tudom, nincs erősebb érzés a gyógyuláshoz”.
– Nem nyilatkozott ilyet a Jóska, nem készül a halálra, ilyen butaságokat sosem mondana! Nem értem, miért és kinek jó, hogy ilyesmit terjeszt. Felháborító! – mondta szomorúan a Blikknek a humorista felesége, Zsuzsa asszony.Az álhírek nagyon megviselik a családot, ugyanis ezeket elolvasva sok barát, kolléga, rajongó aggódva érdeklődik náluk: ilyen nagy a baj, hogy búcsúzik az élettől a humorista? Nem győzik cáfolni a kitalációt.

– Zsuzsa egész nap dolgozik, ápolja a férjét, háztartást vezet, ráadásul a járvány miatt nincs kellő segítsége, és még ilyen hülyeségekkel is foglalkozniuk kell. Nem tudom, mi volt a célja annak, aki megírta ezt a gyalázatos álinterjút. Talán ártani akart vele a művész úrnak, hiszen kit ne zaklatna fel, ha hazugság jelenne meg róla. Pláne úgy, hogy éppen próbál felépülni, s mindent megtenni azért, hogy újra színpadra álljon – mondta a család egyik ismerőse.

Bírósági ügy lehet a dolgoból.

Blikk

loading...