Kezdőlap AKTUÁLIS Gólyahír! Megszületett Király Viktor kisfia. Csak vizsgálatra mentek, közben kiderült: beindult a...

Gólyahír! Megszületett Király Viktor kisfia. Csak vizsgálatra mentek, közben kiderült: beindult a szülés

Nagyon boldog Király Viktor és felesége, Anita, hiszen 2500 grammal és 50 centisen világra jött első gyermekük, aki a különleges Kolen nevet kapta.

 

Csak egy átlagos napnak indult az is, mint a többi, vizsgálatra mentek a kórházba, amikor az orvos közölte Anitával, hogy a magzatvíz már elszivárgott. – Ma szülünk! – mondta az orvos, és mindössze annyit engedélyezett, hogy a pár hazarohanjon a kis bőröndért – árulta el Viktor a Best magazinnak, és abba is beavatta a lapot, hogy apás szülés lévén ő vágta el a köldökzsinórt.

– Délután 2 órára értünk vissza a kórházba, és az én pici fiam este 6 óra 13 perckor már fel is sírt. – folytatja boldogan. – Nem is tudom szavakkal elmondani, milyen volt az, amikor megláttam. Óriási boldogság és egyben szívszorító érzés. Néztem a pici embert, és tudtam, hogy attól a pertől én vagyok érte felelős.

A házaspár olyan nevet akart adnia kisfiuknak, amelyik nemzetközi.– Sokáig tanakodtunk – szinte azóta, hogy megtudtuk, kisfiú lesz -, hogy milyen nevet adjuk az elsőszülöttünknek. Mivel én kettős állampolgár vagyok, legyen amerikai neve, a Kolen tetszett mindkettőnknek. Később, amikor utánanéztünk, kiderült, hogy ez az angol Kolin név ír változata, és kölyökoroszlánt jelent. – magyarázza Viktor.

A kis család hamarosan elhagyhatja a kórházat, otthon szép, hangulatos babaszoba várja az új lakóját. Óriási szerencse, hogy Anita nem hagyta a világosszürke, fehér és babakék színüsszeállítású szoba berendezését az utolsó napokra.

loading...