Kezdőlap AKTUÁLIS Gáspár Bea drámai vallomása: ez történt vele a Konyhafőnök VIP-ben

Gáspár Bea drámai vallomása: ez történt vele a Konyhafőnök VIP-ben

Nem sokon múlt, hogy Bea összeomoljon a forgatás alatt.

A több reality műsorban is megforduló Bea olyan részletekről számolt be, melyeket nem láthattak a néző. A forgatás alatt végig úgy érezte, hogy a többiek kiközösítik.

A műsorral kapcsolatos tapasztalatairól a Borsnak nyilatkozott Gáspár Bea:

“Mindenki félt a főzőtudásomtól, kivéve Kovács Katit, aki vérbeli olimpikonként úgy érkezett, hogy győzni fog, nincs más opciója. Bennem nem volt soha görcsös győzni akarás, még amikor ketten maradtunk a végén, akkor is úgy hittem, ezt a versenyt nem nyerhetem meg vele szemben, de azzal is elégedett lettem volna, ha második leszek”.

Elmondása szerint, az olimpiai bajnok Kovács Kati kifejezetten sportszerűtlenül bánt vele. A véghajrában versenytársai már tudtára is adták, hogy egyikőjük sem támogatja.

Kata a gondolatot sem tudta elviselni, hogy második legyen, nem is viselkedett velem sportszerűen. Az összes többi celeb versenyző neki szurkolt, az ő öltözőjében volt, őt biztatta. Az én öltözőm kongott az ürességtől, a szerkesztők a lányomat, Evelint hívták fel, hogy jöjjön be nekem szurkolni.

Beának már volt annyi rutinja a hasonló tévés szereplések miatt, hogy nem viselte meg a többiek hozzáállása, azonban úgy érzi, ha ez a tapasztalat nem lett volna mögötte, biztosan összeomlott volna.

Forrás:blikk.hu

loading...