Kezdőlap AKTUÁLIS FRISS HÍR! Balesetet szenvedett Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba! Ilyen az állapota!

FRISS HÍR! Balesetet szenvedett Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba! Ilyen az állapota!

Delhusa Gjon Balatonfürden töltötte a hétvégét, ahol a Gemini nevű együttesével lépett színpadra. Éjszaka történt meg a baj, amelyről ő maga mesélt:

„Elnézést kérek, ha furcsa a hangom, de rengeteg fájdalomcsillapítót kaptam a kórházban, kicsit kába vagyok. Este még minden rendben volt, még énekeltem is a Gemini együttes buliján, aztán egy barátunk felajánlotta, hogy aludjak a jachtján.

Mikor éjszaka hazaértem, már nagyon sötét volt. A fedélzeten valahogy olyan szerencsétlenül léptem, hogy kiestem a hajóból, és lezuhantam a partra. Több métert zuhantam és azonnal elájultam.

Szerencsére ott volt néhány barátom, akik segítettek magamhoz térni. Mindenem fájt, szinte mozdulni sem tudtam. Rettegtem, hogy megsérült a gerincem vagy a vesém.

Az egyik barátom azonnal felajánlotta, hogy aludjak egy szállodában, egy kényelmes szobában, de végül a hajón éjszakáztam” emlékezett vissza

Óriási fájdalmat érzett, mozdulni sem bírt: „Felébredtem, minden porcikám fájt és nem kaptam levegőt. Felhívtam egy barátomat, aki azonnal orvost hívott hozzám. A doktor belső vérzésre gyanakodott, ezért rohammentőt hívott és bevittek a Veszprémi kórház sürgősségi osztályára. Rettenetesen éreztem magam, de legalább azt tudtam, hogy jó kezekben vagyok.

Megröntgeneztek, megvizsgáltak és kiderült, hogy elrepedt egy bordám. Rengeteg fájdalomcsillapítót kaptam, most aránylag jól érzem magam. Persze tudom, ha elmúlik a gyógyszerek hatása még sokáig fájdalmaim lesznek, de annak örülök, hogy ennyivel megúsztam.”

(Ripost)

loading...