Kezdőlap AKTUÁLIS FRISS! Emberi lábat találtak az út szélén, egyenlőre nem tudni kihez tartozik...

FRISS! Emberi lábat találtak az út szélén, egyenlőre nem tudni kihez tartozik a testrész!

Döbbenetes dolog történt nem rég Mezőlaknál, egy emberi testrészt, mégpedig egy lábat találtak az út szélén az arra közlekedők.

Épp kereket akart cserélni egy defektet kapott autós Mezőlaknál, amikor döbbenetes dologra lett figyelmes: egy emberi lábat talált az út melletti fűben.

Azonnal értesítette a rendőrséget, akik keresőegységekkel és kutyákkal vonultak a helyszínre, de több testrészt vagy maradványt nem találtak a helyszínen, csak egy zoknit és egy 39-es méretű munkavédelmi bakancsot.

Az esetről az RTL Klub Híradója számolt be, nekik nyilatkozott a város polgármestere is, aki szintén kiérkezett a kukoricáshoz:

Ez egy lábszár, egy térd alatti rész, aminek a lábfej része épp volt teljesen. Bejelentés nem érkezett, nem tudunk róla, hogy valaki hiányozna a településen” – mondta Nagy Gábor, hozzátéve: a közelben két gyár is üzemel, ahol több külföldi munkás is dolgozik. Előfordulhat, hogy onnan tűnt el valaki.

A nyomozás nagy erőkkel folyik az ügyben, ám egyelőre nem tudni, kihez tartozik a megtalált végtag. A rendőrség most a helyi munkásszállók és üzemek dolgozóival veszi fel a kapcsolatot. Egyelőre semmi jel nem utal bűncselekményre. – írja a blikk.hu.

loading...