Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas fordulat jön az időjárásban! Ilyen lesz az idő húsvétkor!

Hatalmas fordulat jön az időjárásban! Ilyen lesz az idő húsvétkor!

Elmaradnak a hajnali fagyok, és lesz, amikor akár 24 fokig is melegszik a levegő.

Nagypénteken derült vagy gyengén gomolyfelhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északkeleti, északi szél a Dunától keletre többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig már 18 és 22 fok között alakul.

Szombaton szintén derült vagy gyengén gomolyfelhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északkeleti, keleti szelet többfelé élénk lökések kísérik. Valamelyest visszaesik a hőmérséklet, éjszaka 0 és +6, napközben 17 és 21 fok közötti értékek várhatók.
Vasárnap már többórás napsütésre van kilátás. A változóan felhős időszakokban se, valószínű csapadék és a szél is mérséklődik, ennek köszönhetően a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Hétfőn tovább melegszik a levegő, helyenként szinte kora nyári idővel búcsúzik a húsvét. Néhol záporok ugyan kialakulhatnak, de több órára kisüt a nap. Hétfőre virradóra is csak 3 és 9 fok közé hűl le a levegő, hétfőn napközben pedig 18 és 24 fok közötti értékekre számíthatunk – írja legfrissebb előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.loading...