Kezdőlap AKTUÁLIS Folytatódik a szokatlan meleg: Mutatjuk, meddig tart és milyen csavart tartogat az...

Folytatódik a szokatlan meleg: Mutatjuk, meddig tart és milyen csavart tartogat az időjárás

A következő napokban még komolyabb változástól nem kell tartanunk időjárásunkban, majd a jövő hét második felében érkező hidegfront hozhat több fokos lehűlést.

Vasárnap reggelre a köd és a rétegfelhőzet ismét terjeszkedik, majd területe napközben csökken ugyan, de elsősorban a nyugati határvidéken és északkeleten nem mindenütt tisztul ki az idő. Másutt ugyanakkor változóan felhős időre van kilátás több-kevesebb napsütéssel.Néhol ködszitálás esetleg előfordulhat.A déli szél többfelé megélénkül.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között várható.

Hétfőn a  ködfoltok reggeli, délelőtti feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20fok között várható.

Kedden  ködfoltok reggeli, délelőtti feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20fok között valószínű.

A jövő hét közepén, majd a hét végén hidegfrontok átvonulására kell számítani. Az enyhe időjárásnak néhány nap múlva vége szakad.

loading...