Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Fogj egy fehér lapot és firkálj rá valamit! Meglepődsz majd mit árul...

Fogj egy fehér lapot és firkálj rá valamit! Meglepődsz majd mit árul el rólad!

Sok ember ösztönszerűen cselekszik, amikor elkezd telefonálás, unatkozás, gondolkodás, vagy bármi más közben rajzolgatni. Ezeknek a rajzoknak, ábráknak azt gondolnánk semmi értelmük nincs, de mi magunk is meglepődünk majd azon, hogy milyen jelentéssel bírnak!

 

Nem csak ilyen szituációkban rajzolgathatunk, ha szeretnénk a jelenlegi lelki állapotunkat megismerni és felfedezni azok titkait, akkor vegyünk egy üres lapot és tetszés szerint rajzoljunk rá azt, amit szeretnénk.

Párhuzamos függőlegesek

Kettős jelentéssel bírnak, egyrészt a szabadság iránti vágyakozásunkat tükrözi, másrészt arra is utal, hogy nagy kötődés él bennünk. Mindemellett a félelmünket és a biztonság kettősségét is tükrözi. 

Párhuzamos vízszintesek

Ez egy egyfajta életérzésünk megjelenése az agyunkban. Ha ilyet rajzolsz, akkor épp egy aktuális eseményre koncentrálsz, azon jár az agyad, vagyis nem foglalkozol sem a múlttal, sem pedig a jövővel.

Háló, egymást keresztező egyenesek

Egy igazi művész lélek vagy, ha ilyet rajzolgatsz egy lapra. Visszahúzódó természet vagy, aki szeret elzárkózni a külvilágtól és a saját kis birodalmában érzi jól magát. Kreatív vagy, különleges képességgel rendelkezel, amelyet az élet bármely területén fel tudsz használni.

Satírozás

Ha egy üres papírlapra egymáshoz közelálló vonalakat rajzolsz, akkor van valami rejtegetnivalód. Van valami bűnöd vagy fájdalmad, amelyet el akarsz titkolni mások elől, és rettegsz attól, hogy mások erről tudomást szerezhetnek.

Spirál

Dinamizmusod szimbolizálja, önmagadra vagy egy bizonyos problémára koncentrálsz. Ha a spirálod befelé záródik, akkor egy probléma a fő gondolatod, ha a spirálod kifelé rajzolódik, akkor önmagaddal nem vagy megelégedve.

Kör

Kiegyensúlyozott személyiség vagy, aki nagy önbizalommal rendelkezik. Az eszed és a szíved egyszerre használod. Ha besatírozod a köröd, akkor kissé önző vagy, szeretsz a saját fejed után menni és nem tűröd, ha ások irányítani akarnak téged vagy az életed. Ha a köröd koncentrikus, akkor önmagad a világ közepének gondolod, nagy egóval rendelkezel, figyelmed csakis egy dologra összpontosítod.

Szerző: tudasfaja.com

loading...