Kezdőlap AKTUÁLIS Figyelem! Ha több, mint 5 éve dohányzol, akkor erre az italra szükséged...

Figyelem! Ha több, mint 5 éve dohányzol, akkor erre az italra szükséged van!

A legtöbb ember, aki már legalább több, mint 5 éve dohányzik, gyakran köhögéstől szenved, hajlamosabbak a légúti betegségekre és gyulladásokra, ráadásul rengeteg méreganyag halmozódott fel a tüdejükben.

 

Az alábbi recept természetesen nem arra készült, hogy nyugodtan dohányozhassunk, mert azt ebben az esetben is ki kell emelni, hogy a cigaretta nincs jó hatással sem az egészségünkre, sem a bőrünkre. Viszont, ha már annyi lépést teszünk a betegségek és a későbbi következmények megelőzése érdekében, hogy elkészítjük ezt az italt, akkor már sikerült egy bizonyos szintű védelmet biztosítanunk önmagunk érdekében.

Hozzávalók:

  • 400 g hagyma
  • 1 liter víz
  • 400 g barna cukor
  • 2 evőkanál kurkuma
  • egy kis darab hámozott gyömbér gyökér

Elkészítés:

Keverjük össze a barna cukrot a vízzel egy tálban. Tisztítsuk meg és vágjuk apróra a hagymát, majd adjuk hozzá a kurkumát és a reszelt gyömbért. Az egészet tegyük fel forrni és addig hagyjuk főni, amíg a víz fele elpárolog. Végül hagyjuk kihűlni és hűtőszekrényben tároljuk.

Használata:

2 evőkanállal reggel, étkezés előtt fogyasszunk el belőle, majd újabb 2 evőkanállal a vacsora után. 2 hétig csináljuk ezt kúraszerűen, majd tartsunk szünetet. Egy évben 2-3 alkalommal ajánlott megismételni.

Ha bárkinek valamilyen légúti vagy tüdőbetegsége van, javasoljuk, konzultáljon előtte orvosával és kérje ki véleményét. 

Szerző: tudasfaja.com

loading...