Kezdőlap AKTUÁLIS Fésűs Nelly mindent bevallott! Ezt történt a házasságukban…

Fésűs Nelly mindent bevallott! Ezt történt a házasságukban…

Három egymástól eltérő páros került az RTL Klub Nyerő Páros műsorának fináléjába. Mindenki győzni érkezett, ki így, ki úgy teljesített, de egy közös bennük: szerelmesek és a nehézségek ellenére boldogok egymással.

Mindhárom páros kapcsolatára nagy hatással volt a játék, Fésűs Nelly őszintén elmondta, rájuk hogyan hatott.

– Friss kapcsolatoknál ez a műsor kifejezetten alkalmas lehet a partner megismerésére. Mi ezen ugye már túl vagyunk. Ha ez a játék negatív irányba tud befolyásolni egy tartós kapcsolatot, az nagy baj, az azt jelenti, hogy nem ismerik jól egymást a párok, ami régen rossz – kezdi Nelly a Best magazinnak.

A házaspár kilenc éve van együtt és tavaly házasodtak össze. S bár kapcsolatuk elején sokan kételkedtek benne, hogy ez egy hosszú kapcsolat lesz, rácáfoltak a kétkedőkre. – Erős véd- és dacszövetség van a férjem és köztem, kiállunk a másik mellett, ráadásul hasonló a humorunk is – folytatja a színésznő, akit bár sokszor megviselt, amiért férje egy-egy feladat után oda-odaszúrt neki, ha éppen rosszul licitált, vagy duzzogott az igazságérzete miatt, azt jól tudja, összességében mindig az ő védelmében tette.

– Nem mondja el naponta többször, hogy szeret, nem ölelget, csókolgat, nem tesz teátrális gesztusokat, főleg nem a kamerák előtt. Lajos cselekszik. Többet ér a szavaknál az, amikor a védelmemre kel vagy elmosogat, mire hazaérek, hogy nekem ne kelljen – magyarázza Nelly, akinek házasságát nem gyengítette meg, hanem még inkább megerősítette a játék.

Forrás

loading...