Kezdőlap AKTUÁLIS Felismerhetetlenségig változott Cinthya Dictator!

Felismerhetetlenségig változott Cinthya Dictator!

Cinthya Dictátor egyik legerősebb tulajdonsága az extravagáns külseje. Ennek köszönhette azt is, hogy a rivaldafénybe kerülhetett. Ehhez a jellemzőjéhez azóta is hű.

Különleges megjelenése lett a védjegye és egyből kitűnik a tömegből egyedi vonásainak és nem mindennapi stílusának hála.

Cinthya a haját is gyakran változtatja, ami az eddigiek fényében egyáltalán nem meglepő. Egyik évben rózsaszín, a másikban barna, a következőben már szőke tincsekkel tűnik fel. Szerencsés nő, hiszen minden jól áll neki, így bátran kísérletezhet.

Igazi kaméleonnak tartják, aki egyik pillanatról a másikra képes úgy megváltoztatni a külsejét, hogy alig lehet ráismerni, ugyanakkor minden passzol hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Egy friss Instagram posztban legutóbbi nagy átalakulását mutatta be a követőinek, amelyben leírta, hogy a hajválasztás milyen nagy befolyással van a közérzetére. Tavaly igen rövidre, 2 cm-esr vágatta le a haját, de közel sem érezte jól magát benne, ezért döntött úgy, hogy vált.

Szőke, hosszú afro fonatokat készíttetett magának, amellyel végre pozitív irányban változott az önbecsülése is. Mit ne mondjuk, nagyon vagány!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

 

tudasfaja.com

loading...