Kezdőlap AKTUÁLIS Felismerhetetlenségig csúnyult a világ egyik legszebb színésznője. Ha meglátod ki ő, leesik...

Felismerhetetlenségig csúnyult a világ egyik legszebb színésznője. Ha meglátod ki ő, leesik az állad!

Szinte hihetetlen, de ez a kép az egyik legszebb hollywoodi színésznőről készült, akit a felismerhetetlenségig elcsúnyítottak. Mi is alig akartunk hinni a szemünknek, amikor megtudtuk, hogy ki is ő, és hogy mennyire nagymértékben képes átalakulni egy csodaszép nő is.

 

Hogy ki ő?

A Big Little Lies című sorozat díjnyertes sztárja, aki nemrég töltötte be 50. életévét, olyan külsővel lépett ki Los Angeles utcájára, amit senki nem gondolt volna. Rövidre vágott sötét parókát viselt, rá nem jellemző kopottas öltözéket, és sokkoló sminket viselt, amitől arca nyúzottnak és beesettnek tűnt.

Ha eddig nem sikerül rájönni, most eláruljuk, az elbűvölő ausztrál sztárról Nicole Kidman-ről van szó, aki talán a legdrámaiabb átalakuláson esett át eddigi filmszínészi pályája során.

2018-as filmje okán történt a nagy átalakulás

A megdöbbentő álcázás a 2018-as Destroyer c. film főszerepéhez szükségeltetik, amelyben Kidman egy rendőri detektívről, aki újra felveszi a kapcsolatot olyan emberekkel, akik múltbéli leleplezetlen megbízásokhoz kötődtek, hogy békét teremthessen.
Ez volt a legutóbbi drámai átalakulás a 2002-es, Az órák c. filmje óta, amelyben Virginia Woolf írónőt alakította. Ekkor komoly orr átalakításon esett keresztül, ami után szintén nem lehetett rájönni, vajon melyik színésznő formálja meg a fő karaktert

Golden Globe-ra jelölték

A bámulatos színésznő egy sikerekben gazdag évet tudhat a háta mögött, számos jelöléssel a Big Little Lies kapcsán, a közelgő Golden Globes díjátadón és az eséllyel, hogy megismétli az Emmy duplázását, mint legjobb színésznő. Kidman 25 éve Golden Globes üdvöske, 11 jelöléssel, amiből hármat el is nyert.

Kívánjuk a tehetséges és kortalanul gyönyörű színésznőnek, hogy a jövőben is legalább hasonló elismeréseket zsebelhessen be!

loading...