Kezdőlap AKTUÁLIS Feldolgozhatatlan tragédia – az egész ország osztozik LL Junior gyászában – így...

Feldolgozhatatlan tragédia – az egész ország osztozik LL Junior gyászában – így fejezték ki részvétüket zenésztársai, barátai

Felfoghatatlan tragédia történt szombaton a népszerű magyar zenésszel és családjával: LL junior 3 esztendős gyermeke elhunyt egy autóbalesetben, Zuglóban.

Mint megírtuk, a kis Dávidkát egy autó gázolta halálra a Vezér út-Füredi út kereszteződésénél. A balesetről itt olvashat.

LL Junior barátai, zenésztársai a közösségi portálokon is kifejezték részvétüket. A borzalmas, tragikus esemény hírére gyászba borult a hazai Facebook, nem csak a közeli barátok, de az egész ország együttérez most a zenésszel és családjával, akikkel a felfoghatatlan tragédia megesett.

A hazai sztárok így nyilvánították részvétüket a tragédia után:

“Felfoghatatlan! Részvétem a családnak! Osztozom fájdalmukban!” – írta Curtis

Kis Grófo: “Úton fellépésre tartva olvastam a tragédiát Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez megtörtént, ennél nagyobb tragédia nincs az életben! Junior testvérem őszinte részvétem! Egy ártatlan kis anygyalka ment el! Isten nyugtassa ezt a pici gyermeket, a jóisten vigyázzon rá!”

Gáspár Laci: “Szóhoz nem jutok! Felfoghatatlan! Részvétem a családnak! Osztozom fájdalmukban!”

Gáspár Győző: “Drága barátom! Fogadd őszinte részvétem. Felfoghatatlan,és nem tudom elhinni… Ilyen nincs. Dávidka! Nyugodj békében!”

Völgyi Zsuzsi:

Hajdu Péter: “Barátom! Ez felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Veled érzek és osztozom fájdalmadban. @l.l.junior”

“Nem tudom, hogy túl tudnám-e élni vagy egyáltalán akarnám-e.. Az élet rendje, hogy a gyermek temesse el az atyját és anyját. Megrendült lélekkel osztozom L.L.Junior és családja gyászában. Legyen fénylő csillag az égen az a kis lélek…” – írta Lányi Lala.

Tóth Gabi is gyertyát gyújtott Dávidkáért:

loading...