Kezdőlap EGÉSZSÉG Fél évente egyszer elég megismételni: hatékony otthoni szervezet tisztító recept

Fél évente egyszer elég megismételni: hatékony otthoni szervezet tisztító recept

Mindenkinek ajánlatos lenne évente legalább egyszer egy rövid tisztítókúrát végezni. Mivel a mindennapok során méreganyagok halmozódnak fel a szervezetünkben, ezért a betegségek könnyen kialakulhatnak.

A gyakori megfázás, a fertőzések, fáradtság, koncentráció hiány, mind-mind a lerakódott méreganyagok miatt alakulnak ki.

Az alábbi szervezet tisztító receptet már több ember kipróbálta, és mindenki elismerte jótékony hatását. A kefirt többen a “fiatalság elixírjeként” tartják számon. A hajdina kivételes gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, mint a test erősítése, az erek regenerálása, a fáradtság csökkentése és a vérkeringés fokozása. Ezek mellett csökkenti a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és megszünteti a székrekedést.

Sokan tudjátok, hogy ez kefir – “a fiatalság elixírje és egészség” és hajdina liszt tartalmazza kivételes gyógyító tulajdonságait: erősíti a testet, regenerálja az ereket, csökkenti a fáradtságot, fokozza a vérkeringést, a kezek és a lábak, és növeli a váladék vizelet.

Ez valóban javítja a memóriát és a koncentrációt (különösen az idősek), csökkenti a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést, és megszünteti a székrekedést. kombinálva kefir, hajdina csökkenti a vércukorszintet, tisztítja a beleket és az erek, normalizálja az anyagcserét, és funkciója a hasnyálmirigy, és segít növelni a vér hemoglobin szintjét.

Nagyon jó érzés, hogy mit tehet készítmény! Ez a recept alapján keveréke hajdina kefir és fajansz a következők: – See more at: http://www.secretele.com/2015/02/curata-intestinele-si-vasele-de-sange.html#sthash.S6r4YIst.dpuf

loading...