Kezdőlap AKTUÁLIS Fekete szerda: egymást érték a balesetek az országban, a rendőrség közleményt adott...

Fekete szerda: egymást érték a balesetek az országban, a rendőrség közleményt adott ki

Szörnyűségesebbnél szörnyűségesebb autóbalesetek történtek mindössze egy nap alatt, a hatóságok mindenkit figyelmeztetnek, hogy közlekedjenek óvatosabban.

 

Hajnalban a fővárosban karambolozott egy autó és egy taxi az Andrássy úton. Az ütközés következtében többen megsérültek, a taxi még egy ház falába is belecsapódott.

Ezután nem sokkal, 7 óra környékén tömegbaleset történt az M3-as autópályán, az 50-es kilométerkőnél nyolc autó és két kamion ütközött össze.

Pár óra elteltével újra riasztani kellett a hatóságokat, szintén az M3-as Miskolc felé vezető oldalára: Bag közelében két személyautó és egy gépkocsi karambolozott.

Szintén három jármű ment egymásnak az M5-ös autópályán, Ócsa területén fél tíz után nem sokkal.

Remélhetőleg ma már nem történik több szerencsétlenség az utakon. Ennek érdekében a rendőrség is kiadott egy közleményt: arra figyelmeztetik az embereket, hogy a köd miatt a szokásosnál nagyobb követési távolsággal, az átlagnál lassabb sebességgel és fokozott figyelemmel közlekedjenek, illetve mindenképp használják a ködfényszórót, vagy amennyiben ilyen nincs a kocsin, a tompított fényszórót.

Forrás:blikk.hu

loading...