Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Fedjük fel félelmed titkait, lássuk melyik bejárathoz nem lenne bátorságod!

Fedjük fel félelmed titkait, lássuk melyik bejárathoz nem lenne bátorságod!

Nincs olyan ember a világon, aki titkon ne félne valamitől, akár kis, akár nagy dologról is legyen szó. A félelmeink valódi forrását azonban sokszor nem ismerjük, így nehéz megértenünk őket és küzdenünk ellenük.

 

 

 

 

Az alábbi személyiség teszt segítséget nyújt most nekünk erre és segítségünkre lehet a félelmek megértésében. Nézzük meg alaposan az alábbi képeket, képzeljük magunkat eléjük, majd válasszuk ki azt a bejáratot, amelyen soha nem mernénk besétálni! Mert a barlang, amelyben félsz, mélyen ott rejti a legnagyobb kincset, a bátorság kulcsát!

félelem

1. Kép

Ha emellett a jégbarlang mellett döntesz, akkor ennek az oka valószínűleg az, hogy kiéhezett vagy az érzelmi melegségre.Nem szereted a magányt, az elszigeteltséget, ezek pedig csak boldogtalanságot és depressziót okoznak számodra. Ha sikerült kiválasztanod ezt a képet, az már egy előrelépés abban, hogy boldogabb légy és leküzd a félelmeid. Ne félj attól, hogy egyedül vagy és nem kapsz elég szeretetet, menj te utánuk és emeld fel te a telefonod másokra. Ha így cselekszel meglátod, hamar tovaszáll a félelmed.

2. Kép

Ez az alagút libabőrössé tesz, ami annak a jele, hogy a lelkednek, a szívednek és a testednek is szüksége van egy utazásra. A sötétség a bizonytalan jövőt mutatja, a mitől félsz és amin folyamatosan agyalsz, hogy milyen lesz. Eljött talán az ideje annak, hogy kilépj a megszokott komfort zónádból és csinálj valami olyat, amit eddig még nem. Menj el , utazz, kirándulj, láss világot, mert később bánni fogod, hogy egy helyben toporogtál!

3. Kép

Ha nem szívesen lépnél be ennek a régi, elhagyatott épületnek a bejáratán, akkor a magabiztosság hiányzik belőled. Túlságosan megtervezel dolgokat és az életed, hiányzik az egészből a spontaneitás. Itt lenne már az ideje annak, hogy kiszakadj ebből a gondolat menetből és felhagyj azzal a félelmeddel, hogy “mi lesz, ha…”!

4. Kép

Ha ezt a “rámalomszerű” épületet választottad a félelmeid kapujának, akkor túlságosan a szívedre veszel mindent és emiatt képtelen vagy kimutatni a szereteted. A félelmed azon alapul, hogy félsz egyedül maradni, rettegsz attól, hogy meggyengül a szeretett otthon képe.

5. Kép

Nem csoda, h ez a kép borzongással töltött el. A választásod azt tükrözi, hogy rendkívül körültekintő és óvatos vagy, félsz kockázatot vállalni, rettegsz attól, hogy ha rossz döntést hozol, nem lesz visszaút. Itt az ideje bátorságot meríteni és szárnyakat ereszteni!
félelem 2

6. Kép

Egy ilyen üregbe való bebújás nem is igazán félelmetesnek, hanem izgalmasnak tűnhet. A te igazi félelmed ott kezdődik, hogy nem tudod mit akarsz az élettől. A földalatti alagút azt a képet sugallja, sok gondolat és ötlet kering a fejedben, amit nem hagysz felszínre törni. Ha máshogy nem megy, vesd őket papírra, csak semmiképp ne tartsd magadban!

7. Kép

Ha ezen a lépcsős lejáraton libabőrössé válnál, akkor az azt jelenti, hogy túl nagy mércét tűztél ki magad elé, aminek teljesen meg akarsz felelni. A félelmed pedig abban rejlik, hogy túl sok elfojtott emlék és érzelem él benned, amit félsz a felszínre hozni, rettegsz ugyanis attól, hogy összetörsz. Új életszakasz előtt állsz, a te választásod, hogy félsz, vagy bátran és boldogan megéled azt.

8. Kép

Az utolsó bejárat igazi borzalmakat ébreszt. A kapu élénk kék színe az eget és a tengert szimbolizálja. Amikor azonban belépünk ezen a kapun, elmerülünk a sötétségben. Ambiciózus személy vagy, aki keményen dolgozik és emiatt sok dologtól megfosztod magad. Talán itt az ideje annak, hogy kicsit megpihenj és elmenj egy rövid vakációra. Ne félj az újtól, egy életed van, amelynek minden percét úgy kell megélned, hogy öreg korodban boldog életre emlékezhess vissza.
loading...