Kezdőlap AKTUÁLIS Facebook élő közvetítés miatt száguldó román sofőr 3 ember életét oltotta ki

Facebook élő közvetítés miatt száguldó román sofőr 3 ember életét oltotta ki

Egy Tulcea megyei, 39 éves férfit letartóztattak, amiért három ember halálát okozta felelőtlen száguldozás közben. A balesetet Facebook közvetítésben többen élőben is láttak.

A férfi minden jel szerint sportautója teljesítményével akart hencegni két vele utazó ismerőse előtt, akik közül a hátsó ülésen tartózkodó férfi az esetet videóra vette, amelyet élő Facebook közvetítésben a nézőkkel is megosztott.

Az autó lakott területen is őrült sebességgel – 150 km/h – száguldott, így nem is meglepő, hogy a kocsi lesodródott az útról. Ez önmagában is elég tragikus lett volna, ám az autó ezzel együtt átszakította egy udvar kerítését és az ott tartózkodó személyeket elgázolta.

Egy 79 éves hölgy és egy 3 éves gyermek azonnal életét vesztette a balesetben. Jelen volt még egy 33 éves, állapotos nő is, aki a terhessége 7. hónapjában volt. Őt még kórházba szállították, ám sem őt, sem a magzatát nem sikerült megmenteni.

A videóban egyértelműen látszik, hogy az utasok ittas állapotban voltak, utólag pedig a sofőr véréből is kimutattak alkoholt.

A sofőr könnyebben, a másik két férfi súlyosabban sérült. A baleset után a férfiak megpróbáltak elmenekülni, ám a rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

Az esetről készült videó itt tekinthető meg:


Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...