Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezt üzenik az angyalok az év utolsó hónapjára! Mindenkinek érdemes lesz megfogadnia!

Ezt üzenik az angyalok az év utolsó hónapjára! Mindenkinek érdemes lesz megfogadnia!

Az angyalok az év utolsó hónapján sem hagynak minket útbaigazítás nélkül, különleges üzenetet tartogatnak számunkra decemberre!

Decemberben nagyobb energiánk lesz, mint bármikor az évben. Nagy cselekedeteket hajtunk majd végre, mindannyian a következő évre koncentrálunk. Elfeledjük félelmeinket, félre tesszük sérelmeinket és lelkileg is megnyugszunk majd.

Ebben a hónapban sokat adunk majd mások véleményére és tanácsára. Számos negatívan befolyásoló érzelmet elhagyunk majd és csak a jó dolgokra összpontosítunk.

Mihály arkangyal üzenete, hogy imáink meghallgatásra találtak, de a céljaink, álmaink nem fognak azonnal megvalósulni, ahhoz mi magunk is tennünk kell.

A másik legfontosabb dolog ebben a hónapban a megbocsátásé lesz. Lelkileg kitartóak leszünk és békében vágunk majd neki 2017-nek.

Hónap első részében

14-ig úgy érezzük majd magunkat, mint akinek minden vágya teljesül majd és rájövünk arra, hogy a jövőben mi az, amivel nem szeretnénk többet foglalkozni. Ezekben a napokban megvilágosodik az elménk, egyensúlyba kerülünk önmagunkkal, és tudni fogjunk, hogy mit kell abban a pillanatban abbahagynunk ahhoz, hogy az életünk a jó irányba tartson. Ebben az évben azt vesszük észre magunkon, hogy másokhoz képest 10 évvel okosabbak, tapasztaltabbak, bölcsebbek lettünk.

Akik egyedül élnek, rájönnek arra, hogy 2017-ben itt lesz az ideje annak,hogy társat keressenek maguknak. A kapcsolatban élők viszont figyeljenek oda a másik félre!

Második része a hónapnak

23-ig más szempontok alapján éljük majd az életünket. Rájövünk, hogy fel kell hagynunk az ítélkezésekkel, a megbélyegzésekkel, és az empátia, a együttérzés fele kell fordulnunk. Ne féljünk segítséget kérni, legyünk mindenkivel őszinték, ismerjük el, ha valamit nem tudunk. Az Angyalok mindenben támogatni fognak, kellemes meglepetéseket készítenek elő nekünk. Fontos az is, hogy egy lapra írjuk le a kívánságainkat, céljainkat, mert így azok megvalósítása könnyebb lesz.

Utolsó része a hónapnak

23-át követően az angyalok azt üzenik, állítsunk fel sorrendet az életünkben. Fordítsunk időt a szabadban zajló tevékenységekre, menjünk sétálni, még akkor is, ha hideg van, de a korcsolyázás is remek időtöltés. Az év utolsó napjait használjuk ki, hogy szeressük egymást és bízzunk az angyalokban, akik vigyáznak ránk minden percben!

Szerző: tudasfaja.com

loading...