Kezdőlap EZOTÉRIA Ezt tedd meg reggelente és teljesebb lesz az életed!

Ezt tedd meg reggelente és teljesebb lesz az életed!

Az, hogy milyen napod lesz reggel dől el, már az első percben rögtön ébredés után. És a legszebb az az egészben, hogy te döntöd el! Kezd vidáman, energikusan a napot, vedd észre a szép dolgokat, ne panaszkodj, tedd a dolgod, és élvezd az életed!

4 kategória van, melyeknek irányítását a kezedbe kell vedd már kora reggel: az elme, a szív, a test, és a lélek.

Ezt tedd meg az elméért:

Legyen mindig egy terved aznapra, jegyezd le azokat a dolgokat, amiket meg kell tenned, de azokat is írd fel, amiket kedvtelésből teszel meg majd a nap folyamán, pl. esti filmnézés, mozi, séta. Minden nap olvass legalább egy fél órát! Ezzel kondiban tartod az elméd, bővíted az ismereteidet, és ráadásul még szórakoztat is.

Ezt tedd meg a szívért:

Egy jó beszélgetés a kedvenc barátnőddel, egy kávézás, üljetek be egy cukrászdába, vagy hívd fel nagymamádat telefonon. Csinálj olyan dolgokat, amik jólesnek a szívednek. Vidd sétálni a kutyádat, játssz egy kicsit a macskáddal, vagy csak egyszerűen ülj ki a parkba, és nézd a sárga faleveleket. Ölelj meg egy számodra kedves embert, hiszen ez oxitocint szabadít fel, felelős a boldogságodért.

Ezt tedd meg a testedért:

Minden reggel tárd szélesre az ablakot, szellőztess egy nagyot, és végezz legalább 15 percig könnyed testmozgást. Energiával tölt fel, és egész nap jól fogod érezni magad a bőrödben tőle.

Ezt tedd meg a lelkedért:

A meditáció a lehető legjobb dolog, amit reggel megtehetsz magadért. Csupán 10 perc is elegendő ahhoz, hogy lecsillapítsd az elméd, és optimistán kezd a napot.
Élvezd a reggeli kávéd, vagy teád. Fogyaszd el apró kortyokban a lakás egyik napsütötte sarkában, hunyd le a szemed, és vizualizálj csodálatos dolgokat.

tudasfaja.com

loading...