Kezdőlap AKTUÁLIS Ezt te sem hiszed majd el: ennyit keres Ördög Nóra 1 év...

Ezt te sem hiszed majd el: ennyit keres Ördög Nóra 1 év alatt!

A Blikk egy pár évvel ezelőtti cikkéből kiderül, hogy a nap mint nap képernyőn lévő sztárok pontosan mennyit is keresnek egy év alatt.

A TV2 sztárjainak, Liptai Claudiának (41), Ördög Nórának (33), Majkának (35), Hajdú Péternek (39) és Berki Krisztiánnak (33), valamint a köztévés Fábry Sándornak (60), illetve az RTL Klubnál és a Class FM-nél is dolgozó Sebestyén Balázsnak (37) sikerült felkapaszkodnia a Blikk által összeállított listára.

Noha külföldön megtiszteltetés felkerülni egy ilyen listára, idehaza a legnézettebb tévécsatornák vezetői és a húzóemberei hétpecsétes titokként kezelik, mennyit ér a nevük. Ennek többnyire az az oka, hogy sokan irigyek rájuk, és hajlamosak hozzájuk mérni a saját ­fizetésüket. Holott ők olyat tudnak, amit csak nagyon kevesek: nap mint nap milliókat képesek leültetni a képernyők elé. Ebből adó­dóan egyértelmű, hogy gyakran tízszeresét viszik haza annak, amit az átlagemberek.

Érdekes, hogy a legnézettebb kereskedelmi csatornától, az RTL Klubtól csak egy személy (Sebestyén Balázs) került a listánkra, míg a második helyen álló TV2-től öten is.

1. Majka

– cirka 47 millió

Ki hinné, hogy az utóbbi negyedévben Majka kaszált a legtöbbet a hazai műsorvezetők közül? Információnk szerint a Sztárban sztárban való zsűrizésért 3, a Rising Star vezetéséért pedig 8 milliót szakít. Emellett rapperként kb. százezer forint marad neki hakninként, miután mindenkit kifizet. Mivel jelenleg ő az egyik legfelkapottabb a zenei szakmában, innen is összejön neki átlagban havi 3 millió, azaz ebben az évben cirka 47 milliót visz haza az ózdi hős, jelenleg így ő a listavezető.

2. Liptai Claudia

– több mint 40 millió

A második helyezett Liptai Claudia igazi állócsillag, a TV2 sztárja immár 13 éve. Az ő honoráriuma meglehetősen összetett, mert több helyről kapja a pénzt. A Jóban Rosszban sorozat mellett a Sztárban sztárban és a Bumm című műsorban is szerepel(t). Emellett a Centrál Színház két darabjában, a Black Comedyben és a Pletykafészekben is rendszeresen színpadra áll. Éves keresete a reklámbevételeket is hozzászámolva meghaladja a 40 millió forintot.

3. Sebestyén Balázs

– nagyjából 40 millió

Az RTL klubosok közül a legjobban fizetett Sebestyén Balázs. A tévézéshez fűzhető havi apanázsa a reklámbevételekkel együtt elérheti akár a havi 2,3-2,8 milliót is. Ehhez jönnek még a rádiós és ahhoz köthető egyéb bevételei. Balázsék tudomásunk szerint külsős gyártásban csinálják a Morning Show-t, nincs fix havi fizetése, de éves szinten itt is sokmilliós nyereségről beszélhetünk. Így Balázs évi nagyjából 40 millióval a harmadik a listán.

4. Ördög Nóra

– 30 millió körül

A legfelkapottabb magyar tévésztár, akivel jelenleg a legtöbb terméket lehet eladni idehaza, az Ördög Nóra. Őt sorolhatjuk a Blikk fizetési toplistján az előkelő ötödik helyre.

Élelmiszerlánc mellett autót, matracot is népszerűsítenek a nevével és az arcával, ami jelentős bevételi forrást jelent a szá­mára. Az RTL Klubhoz hasonlóan új anyacsatornája, a TV2 is áldását adta erre. Nóri a kereske­delmi televíziótól több mint kétmil­liót kap havonta, a mellékesekkel együtt az ő keresete is 30 millió forint körül mozog éves szinten. Két pici gyerek mellett ez igazán elismerésre méltó teljesítmény!

loading...