Kezdőlap AKTUÁLIS Ezt mondta Szilágyi István fiáról a család segítője, aki pénteken járt náluk...

Ezt mondta Szilágyi István fiáról a család segítője, aki pénteken járt náluk utoljára

Baricz Dezső, aki a Babtista Szeretetszolgálattól segítette Szilágyi István családját, fel sem tudja fogni a történteket – pénteken találkozott a színésszel utoljára.

 

A Blikk is megírta, hogy 82 éves korában meghalt Szilágyi István. A Lópici Gáspárt megformáló színészt információink szerint a fia verte össze egy kalapáccsal, akit azóta a rendőrök őrizetbe vettek. Baricz Dezső, aki a Baptista Szeretetszolgálattól segíette a családot az elmúlt időszakban, az ATV Híradójának nyilatkozott a történtek kapcsán.

Elmondta, hogy utoljára pénteken találkozott Szilágyival, és nagy terveik voltak – már hetek óta elkezdett egy gyűjtést a színésznek, mert egy-két helyiséget rendbe szerettek volna tenni a házukban, hogy méltó körülmények közt élhessenek.

Pénteken ennek semmi látszata nem volt, beszélgettünk, takarítottunk, a végén a művész úr átölelt, és azt mondta, köszönöm, hogy vagy, és bármikor jöhetsz hozzánk. Nekem nincsenek szüleim, és én úgy éreztem sok esetben, hogy ő az apukám, ahogy ő hozzám bújt, meg átölelt, az a szeretet, ami benne volt, egy kis törékeny ember”- nyilatkozta Baricz az ATV Híradónak.Elmondta, volt olyan korábban, hogy a színész és felesége kék-zöld foltokkal voltak tele, de neki azt mondták, elestek. Csak később vallotta be Szilágyi felesége, hogy a fiuk, Péter ütötte meg őket, ám Szilágyi ezt akkor sem ismerte el.

Baricz azt is elmondta a Híradónak, hogy a színész fia a szüleivel élt, arra a kérdésre, hogy milyennek ismerte őt, annyit mondott:

“Én azért 23 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál vagyok, sok éven keresztül dolgoztam beteg, sérült emberekkel, ő egy elmebeteg, szó szerint.”

loading...