Kezdőlap AKTUÁLIS Ezt árulja el rólad a Facebookod

Ezt árulja el rólad a Facebookod

Ma már szinte nem él olyan ember, akinek ne lenne a Facebook közösségi portálon profil oldala. Mióta berobbant az internet világába ez a portál, számos dolgon változtatott az emberek életében és személyiségében.

 

 

 

 

 

Amerikában egy kutatás és egy részletes vizsgálat eredményeként következtetéseket tudnak levonni arról, hogy kinek milyen Facebookja van és hogy ki mit néz a közösségi oldalon. Az tény, hogy számos előnye van és sokszor nagyban megkönnyítheti az “életünket”, de most nézzünk a dolgok mögé!

Profilkép

Ha egyedül szerepelsz rajta

Te egy olyan típusba tartozol, aki szeret a figyelem középpontjában lenni és szereted, ha megfordulnak utánad az utcán az emberek.  Nehezen tűröd el a kritikákat és nem vagy egy irányítható típus. Szereted elérni azt, amit a fejedbe veszel, ha egyszer is elbuksz, mélyen megvisel. Néha csak magaddal törődsz, amivel sok esetben nincs is gond. Ha mosolyogsz a képen boldogságot, kiegyensúlyozottságot tükrözöl vele, ha viszont komoly arcot vágsz, azzal a karakán személyiséged mutatod meg vele.

Ha pároddal vagy

Ha a profilképed az egyik legkedvesebb képed, amely szerelmeddel készült, akkor számodra a szerelem a legfontosabb az életben. Ha párkapcsolatban élsz, a profilképeid azonban mégsem a kedveseddel vannak, akkor a kapcsolatotokat valamiért nem érzed legbelül elég stabilnak. Ebben az esetben az a fontos, hogy mit akarsz mutatni: a boldogságot, ami az életed bearanyozza, vagy azt, hogy bár kapcsolatban élsz, mégis rólad szól minden és nem a szerelemről.

Ha más képed van

Sok ember Facebook profilképe egy bármilyen figurát, üres képet vagy mást ábrázol. Ebben az esetben, ha neked is hasonló van feltöltve, akkor szeretsz elvonulni a nyilvánosság elől. Te olyan személyiség vagy, aki szereti a háttérből figyelni az eseményeket, de ugyanakkor lemaradni sem szeret róla. Élvezed, ha valamilyen szinten titkok és rejtélyek övezik az életed és mások megpukkannak a kíváncsiságtól. Ravasz az észjárásod, ügyesen túl tudsz járni szinte mindenki fején.

article

Idővonal

Idézetek

Ha az idővonaladon nagyrészt idézetek láthatóak, amelyeket vagy te osztasz meg vagy teszel közzé, akkor valamilyen mély lelki traumában szenvedsz. Ezeket a sebeket te magad sem tépted még fel, de ott él veled együtt. Szeretet hiányod van sokszor, amelyre az érzelgős idézetekkel szeretnéd felhívni a figyelmet.

Viccek, képek

Ha az idővonaladon mindenféle, általad viccesnek vagy érdekesnek tartott dolgot megosztasz, akkor te magad is ilyen vagy: vicces, színes személyiség, aki nem szeretne sokszor felnőni. Szereted a vidámságot, így éled te magad is az életed, olykor haragszol a világra.

Mit nézel

Hírek, érdekességek

Ha számodra a Facebook annyit takar, hogy végig lapozod esténként az üzenőfalat és rákattintasz egy-két érdekesebb dologra, akkor te vagy a legutolsó személy, aki más életével foglalkozik. Nem szereted a pletykát és beszélni sem szeretsz másokról. Tiszteletben tartod mások magánéletét és ezt kapod vissza is. Mindenben tudod, hogy hol a határ és a mértékletesség

Mások élete

Ha folyamatosan megtekinted, szinte napi szinten mások, akár tőled távolabb álló személyek adatlapját, akkor szeretsz másokkal foglalkozni. Legbelül valamiért nem vagy teljesen elégedett magaddal, ami nem érthető. Kissé kíváncsi természet vagy, aki szeret mindig, mindenről tudni, nem akarsz lemaradni az eseményekről, bármi is legyen az.

A fenti értékelések alapján megállapítást nyert az a tény, hogy van összefüggés a Facebook és az életünk között. Sokan úgy gondolják, hogy rossz irányba viszi a társadalmat, míg mások agyon hasznosnak találják. A szakértők véleménye szerint minden esetben meg kell találnunk saját személyiségeinket és nem szabad hagynunk, hogy bárki, vagy bármi jelentősebb befolyással legyen az életünkre.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...